|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
hakama Активен потребител

|
Пуснато на: Сря Юли 12, 2006 13:06 Заглавие: Вреден звук от ТВ >норми за шумът |
|
|
Имам един ТВ който от бобина или нещо друго излъчва писклив звук и дразнещ ,от сервиза казват че нищо му няма .От техномаркет ,за да ми го сменят или ми върнат парит есервизът (К&К) казаха че нищо му нямало и съответният протокол който са дали -пишело че е здрав !и от магазина нищо не направили.
Как мога да знам в какви граници :честота и сила са вредни за човека ,и с какъв уред и кой може да ми го измери . Щото е някакъв ниско-честотен ли деда знам ?[izchervqvam se] _________________ "Нито един експеримент не е провал,
винаги може да бъде използван като лош пример "
- Джон Карсън - |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Stoy40 Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Юли 12, 2006 18:38 Заглавие: |
|
|
| Шума от телевизора ти не е вреден,но е изключително дразнещ.Разбира се всеки телевизор пищи,но някои повече.Използвай следния подход:увери се че пищенето не дразни само теб,вземи бутилка и помоли гаранционния техник да залее импулсния трансформатор с раредено лемило"Хелми" или подходящ компаунд,така имаш шанс да решиш проблема си:) |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|