|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Crank Опитен потребител

Регистриран на: 11 Май 2005 Мнения: 153 Местожителство: гр.Варна/Шумен
|
Пуснато на: Чет Юли 13, 2006 14:44 Заглавие: Как да го излъжа това... |
|
|
Здравейте,
става въпрос за следното : точни имена и модели няма да споменавам,но най-общо-имаме софтуер,който позволява да се работи с него,само и единствено ако в един от УСБ портовете е включено устройство(прилича си на флаш памет,но с външен вид по-дървен от тях-личи си ,че не е серийно производство). Някой да е се е сблъсквал с такова устройство и да знае повече-за възможноста му да се избегне,излъже или пък докъде е стигнал в опитите си,или пък направо да ме отказва да се опитвам. За сега нямам необходимия достъп до него за да гу разуча,но ако е обикновенна флашка предполагам,че номера с огледално негово копие и после от виртуална флашка(познавате ли софтуер за виртуални флашки) или направо на друга флашка ще го излъжа,но ако става въпрос за други защити ще ми трябва някой да си сподели опита...
Предварително благодаря _________________ Господ прощава - червеите не. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
After_Dark Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Юли 13, 2006 17:35 Заглавие: |
|
|
ами някъде го наричат хардуерен ключ - кемкад-а ми е с такъв на работа но е за ЛПТ порт - има някъф чип вътре и на вси4кото отгоре е с 2 букси - мъжка и женска и мога да си ползвам и принтера
има сигурно начин щото у нас си го ползвам без ключ но е пипано по програмата
значи ако можеш да я дизасемблираш и видиш точно кво иска и го пипнеш ... ама чак толкоз не разбирам аз
но винаги има начин  |
|
|
 |
Crank Опитен потребител

Регистриран на: 11 Май 2005 Мнения: 153 Местожителство: гр.Варна/Шумен
|
Пуснато на: Чет Юли 13, 2006 17:49 Заглавие: |
|
|
Ами те момчетата казаха,че било чип някакъв,но си помислих,че или грешно съм си превел или ни заплашват само-ако го изгубим(повредим)-6000 долара за нов. От програмиране нищо неразбирам -ами ще се тормозим тогава 3-ма човека на един компютър докато не ги "усетим" нещата.
Мерси за идеята _________________ Господ прощава - червеите не. |
|
|
 |
smd Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Юли 13, 2006 18:19 Заглавие: |
|
|
хардуерен ключ ,или дунгъл бокс............все едно и също е.Програмата се краква и си ок,но ти трябва човек работил ривърс инжинеринг,за да си запази функциалноста като цяло. _________________ 123 proba |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|