| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
vladimirstanoev Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Юли 13, 2006 18:55 Заглавие: Турско захранване за KAPSCH CS-F567M |
|
|
Проблема на TV-то е че импулсният му траф е глътнал въздух. На него пише:
471092-00 SMT 4220 S 243
Никъде го няма.
ТV e 67см, старичък, с голяма консумация. Решил съм да му слагам турско захранване. По напрежения ще го докарам, но по мощност не знам дали ще издържи и дали ще върши работа. Ако някой има наблюдения или е слагал такова захранвaне на по-мощно ТV или знае колко е мощността на турското - моля да сподели. Благодаря предварително. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
fonev_tv Опитен потребител

Регистриран на: 22 Мар 2006 Мнения: 742 Местожителство: СОФИЯ ул.Макгахан 11
|
Пуснато на: Чет Юли 13, 2006 19:42 Заглавие: |
|
|
| Ще издържи Слагай |
|
|
 |
scorpions Активен потребител

|
Пуснато на: Чет Юли 13, 2006 21:03 Заглавие: |
|
|
според мен хем безплатно,хем сигурно му шибни едно руско Е-380 те са будали захранвания пьк и евтина подражка и тв-то ти е голямо масто бол.пробваи!изпитано е!само не забравяи малката филтрираща платка-иначе гьрмят изпр.диоди!Успех каквото и да решиш! _________________ Цял живот се учиш и умираш ненаучен! |
|
|
 |
fishev Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Юли 13, 2006 21:23 Заглавие: |
|
|
| scorpions написа: | | според мен хем безплатно,хем сигурно му шибни едно руско Е-380 те са будали захранвания пьк и евтина подражка и тв-то ти е голямо масто бол.пробваи!изпитано е!само не забравяи малката филтрираща платка-иначе гьрмят изпр.диоди!Успех каквото и да решиш! | А проблема със стенбая при руското захранване как ще се реши "КОЛЕГА" Помисли малко преди да даваш съвети да слага руско захранване А и може без малката платка ще се ползва от телевизора А ти знаеш ли за какво служи тази платка и защо гърмят изпр диоди ако я няма |
|
|
 |

|
Пуснато на: Чет Юли 13, 2006 21:51 Заглавие: |
|
|
"колега" FISHEV след монтирани над 120-130 такива захранвания мисля че практиката говори в мен!А ти като не знаеш как да си оправиш стендбая проблема си е твои!!!Мислех че това е форум кьдето всеки споделя опита си а не това което е научил в училище!P.S.пьрвото такова монтирах 1990г.на твCROWN с STR451 поради липса на такива "колега"! _________________ Цял живот се учиш и умираш ненаучен! |
|
|
 |
fishev Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Юли 13, 2006 22:02 Заглавие: |
|
|
| Които не може да си отремонтира захранването обикновенно слага турско или руско за по лесно цифрата 120-130 не говори добре за практиката "колега"Нищо лично |
|
|
 |

|
Пуснато на: Чет Юли 13, 2006 22:09 Заглавие: |
|
|
Нали TONEV_TV писа че му е издухан имп.траф!аиде "колега"ремонтираи го без части като много му разбираш !или не четеш колегата какво е писал ! _________________ Цял живот се учиш и умираш ненаучен! |
|
|
 |
zapad Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Юли 13, 2006 22:26 Заглавие: |
|
|
| Скорпионс, "ти като със такъв голям опит" обесни тогава защо гърмят руските захранвания без филтриращата платка. |
|
|
 |
fishev Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Юли 13, 2006 22:28 Заглавие: |
|
|
| Не оклонявай темата визирам твоята" практика "със 120-130 вградени захранвания на половината апарати да не си успял да пуснеш захранването говори лошо за теб 1990 беше едно сега 2006 год е съвсем друго като намиране на части А имп трафове се намират и HR предлагат и турските на термал ги има и ги е имало от години А и при толкова апарати в шихтака все ще се намери отнякъде траф за колегата стига да потърси тук например ,но в раздела за търсене няма такава тема Но избора как да ремонтира този тв си е само негов Към колега със трафа освен номера на трафа би ли написал и ской транзистор и кой интеграл е това захранване все трябва да прилича на нещо правено досега |
|
|
 |
GOSHO Опитен потребител

Регистриран на: 08 Яну 2004 Мнения: 1450 Местожителство: Варна - с.Тополи
|
Пуснато на: Чет Юли 13, 2006 22:31 Заглавие: |
|
|
| scorpions написа: | Нали TONEV_TV писа че му е издухан имп.траф!аиде "колега"ремонтираи го без части като много му разбираш !или не четеш колегата какво е писал ! |
Да ама 120-130 повредени трафа. Аз лично съм давал 20лв. за траф , при положение че турското беше 12лв.Всеки сам си решава.Но ми е идвал ТВ с монтирано руско захранване , заради едно прекъснало съпротивление и клиента си беше направил ключе на кабела за да не го спира от дистанционото.  |
|
|
 |
|