| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
gmg_service Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юли 14, 2006 18:28 Заглавие: Проблем с Philips 22RC200/65 |
|
|
| След въвеждане на кода кас. работи без проблем.След като го изключа, вече не иска да тръгне.След повторно подаване на захранването,набирам кода и отново работи.Поизмерил съм доста елементи но проблемни не открих.Някой може ли да помогне със съвет? |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
aysun_a Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юли 14, 2006 18:44 Заглавие: Re: Проблем с Philips 22RC200/65 |
|
|
| gmg_service написа: | | След въвеждане на кода кас. работи без проблем.След като го изключа, вече не иска да тръгне.След повторно подаване на захранването,набирам кода и отново работи.Поизмерил съм доста елементи но проблемни не открих.Някой може ли да помогне със съвет? |
А радиото работили ?. |
|
|
 |
bai_tishan Опитен потребител

Регистриран на: 12 Фев 2005 Мнения: 5792 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Пет Юли 14, 2006 18:54 Заглавие: |
|
|
Проблема ти е в дъмпа  _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |
vili Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юли 14, 2006 19:06 Заглавие: |
|
|
| пратил съм ти нещо на пощата |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пет Юли 14, 2006 20:33 Заглавие: |
|
|
| Цитат: | | А радиото работили ?. | Всичко работи както трябва,но след като го изключа,вече не тръгва.VILI благодаря три,утре ще го опитам. |
|
|
 |
omegata Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Юли 15, 2006 10:12 Заглавие: |
|
|
колега оригиналния дъмп само ,и аз имах преди седмица същия проблем заредих друг дъмп и като го изключиш и си дотам а даже нямах звук и на касетка, като върнах оригиналния тръгна първоначално се замислих като пишеше error 5 и видях че паметта е бутана а собственика каза че преди да я вкара в сервиза е бачкал реших че бутан от друг и са омотали дъмпа но се оказа че е блокиран само ако нямаш оригинал виж тоя който ти пращам на лични
по точно пощата и кажи какво е станало че ме интересува успех _________________ проблема винаги се крие там където най малко очакваш |
|
|
 |

|
Пуснато на: Съб Юли 15, 2006 14:42 Заглавие: re |
|
|
| Благодаря omega.С твоят бин всичко е ОК.С бина които свлих (Attach)от кас. на дисплея изписва PHONE.С бина на VILI кас. работи добре но като го изключа вече не тръгва.Това беше за инфо.Закривам темата. |
|
|
 |
|