| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
spokoen Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Юли 15, 2006 17:43 Заглавие: Къде ще намеря безжечен предавател на видео/аудио сигнал? |
|
|
Здравейте! Преди няколко дена видях в един ТСМ да продават безжичен предавател на видео и аудио сигнал.
За съжеление не услях да го купя и сега не мога да намеря друг. Моля ако някой знае къде продават такова нещо да ми каже!
Трябва ми за да гледам филми от компютъра на телевизора без кабели. Имаше предавател и приемник с входове за S-video и audio жак...ама вече са го купили  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
dinko Опитен потребител

Регистриран на: 28 Ное 2005 Мнения: 603 Местожителство: СОФИЯ - СЛИВЕН
|
Пуснато на: Съб Юли 15, 2006 21:48 Заглавие: |
|
|
въпросното устроиство се нарича ВИДЕО СЕНДЕР и го има не само в магазините наТСМ _________________ 0882 077 996 |
|
|
 |
sheki Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Юли 15, 2006 23:24 Заглавие: Re: Къде ще намеря безжечен предавател на видео/аудио сигнал |
|
|
| spokoen написа: | Здравейте! Преди няколко дена видях в един ТСМ да продават безжичен предавател на видео и аудио сигнал.
За съжеление не услях да го купя и сега не мога да намеря друг. Моля ако някой знае къде продават такова нещо да ми каже!
Трябва ми за да гледам филми от компютъра на телевизора без кабели. Имаше предавател и приемник с входове за S-video и audio жак...ама вече са го купили  |
ами тук не си ли гледал ? _________________ http://mikrotik-bg.net/ |
|
|
 |
spokoen Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Юли 16, 2006 11:30 Заглавие: |
|
|
dinko благодаря много!
sheki ако знаех как се казваше, щях да погледна и там
Сега вече проблема е че в ТСМ струваше около 40 лева а в линка по-нагоре цените не падат под 120! Знам, че може да има разлика в качеството, но все пак разликата в чената е огромна! Затова ако някой се сеща къде другаде мога да намеря VIDEO SENDER, моля нека да ми каже! |
|
|
 |
krassy_m Опитен потребител

Регистриран на: 18 Май 2004 Мнения: 401 Местожителство: Стара Загора
|
Пуснато на: Нед Юли 16, 2006 11:36 Заглавие: |
|
|
http://tpetrov.com/search.php
напиши горе в ляво VIDEO SENDER и натисни "търси" , че не мога да го изкарам така.Има 5-6. |
|
|
 |
spokoen Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Юли 18, 2006 16:36 Заглавие: |
|
|
| krassy_m написа: | http://tpetrov.com/search.php
напиши горе в ляво VIDEO SENDER и натисни "търси" , че не мога да го изкарам така.Има 5-6. |
Не се отваря страницата
Някое друго решение? |
|
|
 |
galata Активен потребител

|
|
|
 |
spokoen Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Юли 23, 2006 1:46 Заглавие: |
|
|
Става дума за това:
нали?
Благодаря много за помощта! Цената е леко по-приемлива от другите, но аз продължавам да търся онези video sender-и, както на ТСМ, които бяха на половина цена....или поне 20-30 лева по-евтини!
Благодаря много! Моля помогнете ако имате възможност! |
|
|
 |
tonovd Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Юли 23, 2006 13:50 Заглавие: |
|
|
| Явно много ти трябва! Имам един старичък - пробвал съм го само веднъж - пуснах видеото през него и на телевизорите в цялата къща се гледаха филми без антена. Ако искаш за 15 лв. мога да ти го дам! |
|
|
 |
spokoen Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Юли 23, 2006 18:20 Заглавие: |
|
|
| tonovd написа: | | Явно много ти трябва! Имам един старичък - пробвал съм го само веднъж - пуснах видеото през него и на телевизорите в цялата къща се гледаха филми без антена. Ако искаш за 15 лв. мога да ти го дам! |
Бих искал снимки и подробна информация какво предвавлява!
Може ли да се тества? |
|
|
 |
|