|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Филипов Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Юли 16, 2006 12:27 Заглавие: |
|
|
Bojilov, вече няколко участника изказаха мнение че ти си НАПИСАЛ изложението от първия пост. А и ти твърдиш приблизително същото | Bojilov написа: | | Божеей що си мислиш че някой ме е подкокоросал да го напиша това нещо.И ако съм го написал какво тва значи че имам някаква страшно омразно мнение за ББ ли?Не може ли просто да съм го написал ей така на шега,майтап да става? | Хубаво е като се преписва да се посочва източника. Аз поне горното писание го гледам от поне 2 месеца из разни форуми.
| инж.Васил Сапунджиев написа: | | Не казвам, че Бойко Борисов е бог. В своята област обаче е признат професионалист. |
Ще ми кажеш ли коя му е областта с признат професионализъм? За мен е само мутренската. Не съм видял да е направил нещо в полза на държавата като държавен служител (МВР), нито в полза на общината като кмет. Виж, в частна полза се правят много неща. Предполагам че в скоро време и за него ще излязат разни истории с какво се е заимал. Подобно на един бивш финансов министър например. За половинката му съм написал вече нещо. _________________ Ако двамата имаме по една ябълка и ги разменим, пак ще имаме по една.
Ако двамата имаме по една идея и ги разменим, ще имаме по две!
Oтопление и ВиК. Интелигентни отплителни системи. Проектиране продажба доставка монтаж |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
инж.Васил Сапунджиев Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Юли 16, 2006 12:58 Заглавие: |
|
|
Филипов, това, че предполагаш, е добре! Но как би се почувствал след време, ако не се случи апокалипсисът, за който говориш. Бойко Борисов е признат от колегите му в Интерпол, от където има и съответните отличия. Що се отнаса за кметската му дейност, аз не зная да има училище за кметове и ясно регламентирани правила, какво да прави един кмет и как да се оценява неговата дейност. По същата логика,мога да попитам, какво направиха Каракачанов, Янчулев и Софиянски?
Не ми се иска по-нататък да съм адвокат на Бойко борисов, но съм против този стил на правене на политика, а именно, да се хвърлят кьорфишеци, пък ако стане! Колко и да се напъваш, няма да надминеш Екатерина Михайлова, Димитър Абаджиев и цялата агитка около Иван Костов. Те са толкова време във властта именно заради съвършенното владеене на това изкуство. Има ги и в другите политически формации, но там каточели поне се стремят да са деликатни. _________________ Ако човек се напъва упорито, все нещо ще излезе на бял свят! |
|
|
 |
Borko Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Юли 17, 2006 10:04 Заглавие: |
|
|
| инж.Васил Сапунджиев написа: | | Филипов, това, че предполагаш, е добре! Но как би се почувствал след време, ако не се случи апокалипсисът, за който говориш. Бойко Борисов е признат от колегите му в Интерпол, от където има и съответните отличия.... |
А ако се окаже истина, хората дето са гласували за него как биха се почувствали?
Та сега някой да е чул за сегашния главен секретар нещо? като беше Бойко Борисов, всеки ден се показваше на телевизията. Даже по често от рекламния блок
А пък и Симеон получи някакви признания от френския президент но това не пречи на по-голямата част от българите да са разбрали вече що за мошеник е . Така че това изобщо не е критерии. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пон Юли 17, 2006 11:38 Заглавие: |
|
|
Borko, искам да те поправя. Не Бойко Борисов се е показвал по телевизията, а телевизията показва Бойко Борисов. Защо, не знам! Питай хората от телевизията. А ако знаеш начин, как човек сам да се показва по телевизията, показвай се и ти. Даже и аз имам мерак ей така да цъфна по телевизора и всички комшии да ме гледат на кадро.
А това, че по-голямата част от българите са разбрали, що за мошеник е Симеон, Димитър Абаджиев и Екатерина Михайлова биха добавили – най-интелигентната част, най-разумната част от българите са разбрали що за мошеник е Симеон. Е аз не съм разбрал и за това не съм от умните и интелигентните. Чудя се на акъла обаче на хора, които пускат подобни реплики. Разчитат на това, че може пък да се окаже истина. Е те тогава 300 човека ако им се ... , няма да могат да им затворят устите!
Симеон си направи PR акция чрез савойската афера, а тук глупаците му се хванаха и се нахвърлиха като чакали около него. Вият и точат зъби за мърша, но не стана.
В крайна сметка всеки разсъждава според нивото на своята интелигентност. Светът е шарен и най-различни екземпляри е натръшкал господ по тази земя. Явно е имал силно развито чувство за хумор. _________________ Ако човек се напъва упорито, все нещо ще излезе на бял свят! |
|
|
 |
Borko Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Юли 17, 2006 18:32 Заглавие: |
|
|
Показването по телевизията става така: отива телевизията да снима залавянето на престъпник, обаче даването на интервюта и всичко останало се задържа докато дойде ББ от София с хеликоптера. Идва човека, всичко се снима и се взимат интервютата и ББ пак се качва на хеликоптера и се прибжира в София.
По телевизията вечерта казват : Акцията беше успешно водена от ББ. А той май хабер си няма за какво иде реч точно.
Ей така се показват зорлем хората по телевизията.
А хора дето не са разбрали нищо досега за Симеон, няма да раберат и за ББ. Та преди са гласували за Симеон, последния път някои от тях за Болен Лидеров, сега ще гласуват за ББ. Ясни са ми тези неориентирани хора. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пон Юли 17, 2006 19:59 Заглавие: |
|
|
.......... Сложи си ръката на сърцето и си кажи, колко пъти си се клел в дадени личности, гласувал си за тях и си се чувствал след това предаден? Аз до сега винаги съм гласувал, но никога тези, за които съм гласувал не са били на власт и никога не съм се чувствал предаден. Не казвам, че съм гласувал за ангели., но това е било най-доброто от това, което се е предлагало на политическата сергия.
Нито ме интересува Бойко Борисов, нито Симеон и за това ще спра да пиша по темата. Чувството за непогрешимост у хората и особено сигурността в изявленията в бъдеще време ме дразни силно и ако продължа, се страхувам да не изтърва някоя обидна дума. В този форум все пак по-важно е професионалното ниво в електрониката, а не политическите разсъждения. Нека се уважаваме като професионалисти. Едното няма нищо общо с другото- И Венци Димитров е изключителен икономист, но заговори ли за политика, говори глупости. _________________ Ако човек се напъва упорито, все нещо ще излезе на бял свят! |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Юли 17, 2006 20:16 Заглавие: |
|
|
| инж.Васил Сапунджиев написа: | | ....и за това ще спра да пиша по темата. Чувството за непогрешимост у хората и особено сигурността в изявленията в бъдеще време ме дразни силно и ако продължа, се страхувам да не изтърва някоя обидна дума. В този форум все пак по-важно е професионалното ниво в електрониката, а не политическите разсъждения. Нека се уважаваме като професионалисти. ..... |
Една молба - нека да го направим, моля!
P.S. Г-н Сапунджиев, позволих си да изтрия (....) първото изречение от последния Ви пост. Мисля, че така е по-добре (за тези които не са успели да го прочетат - там не е имало обидни квалификации). |
|
|
 |
GOSHO Опитен потребител

Регистриран на: 08 Яну 2004 Мнения: 1450 Местожителство: Варна - с.Тополи
|
Пуснато на: Пон Юли 17, 2006 23:34 Заглавие: |
|
|
На мен ми хареса това изчетох го цялото и ми беше забавно.Става дума за първия пост.А и си е верно ,ние винаги си чакаме да ни оправи някой супер-герой : Симеон , Бат Бойко , Супермен и т.н.  |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|