|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Юли 11, 2006 22:18 Заглавие: |
|
|
| hammar написа: | | сигурно е изперкал някой стабилизатор |
Ми щом е ИЗПЕРКАЛ закарай го на психиатър
P.S.Ако и за това ти се свиди да дадеш пари-капни му 30 валерианови капки отгоре през задния капак,докато работи-тях май даваха на ИЗПЕРКАЛИТЕ за успокоение.  _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
wesko dilow Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Юли 11, 2006 22:50 Заглавие: Помощ за тв Сони |
|
|
| Аз често изказвам една максима:Един ремонт струва по-малко от нов телевизор.Струва си този ветеран да се посъживи,та дори и кинескоп да е,защото един стар Мерцедес е по-добър от едно ново Сузуки или Дачия.Така ще нахраниш семейството на един български колега,а с покупката на нов-цяла дузина китайци,които и без друго се множат като термити. |
|
|
 |
Yordanov Опитен потребител

Регистриран на: 10 Май 2005 Мнения: 328 Местожителство: Botswana,Gaborone
|
Пуснато на: Пет Юли 14, 2006 14:27 Заглавие: Re: Помощ за тв Сони |
|
|
| wesko dilow написа: | | Аз често изказвам една максима:Един ремонт струва по-малко от нов телевизор.Струва си този ветеран да се посъживи,та дори и кинескоп да е,защото един стар Мерцедес е по-добър от едно ново Сузуки или Дачия.Така ще нахраниш семейството на един български колега,а с покупката на нов-цяла дузина китайци,които и без друго се множат като термити. |
След това последното и аз съм за поправката  _________________ И когато всичко си загубил, все пак остава бъдещето!!! |
|
|
 |
wesko dilow Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юли 14, 2006 18:09 Заглавие: Помощ за тв Сони |
|
|
| Явно и на другият край на света мислят като мен.Благодаря колега Йорданов за подкрепата, малко са солидарните българи,особено в разединена България.А SONY ist SONY! |
|
|
 |
charli Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Юли 19, 2006 2:51 Заглавие: Re: Помощ за тв Сони |
|
|
| Yordanov написа: | | wesko dilow написа: | | Струва си този ветеран да се посъживи,та дори и кинескоп да е,защото един стар Мерцедес е по-добър от едно ново Сузуки или Дачия.. |
|
Аз мога да добавя, че в нас имам 1485МТ и 2185МТ и с помощта на този форум им сложих по едно хипер тунерче и сега съм много доволен. Гледам познати и приятели, че си купъват нови телевизори, е да не кажа нещо лошо, ама тия sony-та тепат ония по секви параметри, независимо, че са "идеално плоски" и имат какви ли не ненужни функции. Абе за сега не ги заменям за нищо. А деже май са на повечко от 15 години, абе некаде там са. _________________
ЖИВОТЪТ ВСЪЩНОСТ Е НЕПРЕКЪСНАТА ЗАГУБА |
|
|
 |
pepi_voinishki1957 Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Юли 19, 2006 8:53 Заглавие: |
|
|
Понеже и аз съм фен на SONY ще кажа и аз нещо.В моя скромен опит съм забелязал ,че като вземе да се скапва кинескопа на SONY започва да избива червения цвят а тук избива зеления.Ако човека беше колега щяхме да поумуваме на тази тема и щяхме да го караме да прави разни неща,но в този случай това явно не така.Човека упорито отказва да го занесе в сервиз,жалко за апарата.А за новите Сонита леко не съм съгласен.Има малка разлика между тези които поправят телевизори и тези които ги гледат .В къщи гледах телевизия по една сложна система и цялата къща беше омотана в жици .Жена ми ми заяви един ден че ако не изхвърля всичко това ще ме изгони от вкъщи и отиде и купи един 29 инчов Панасоник на който аз намерих един болюк кусури но тя си го гледа най щастливо и ме остави да расъждавам кое е по хубаво новото или старото  |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|