Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Помощ за тв СОНИ kv 1485mt
Иди на страница Предишна  1, 2

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Bojilov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Вто Юли 11, 2006 22:18    Заглавие: Отговорете с цитат

hammar написа:
сигурно е изперкал някой стабилизатор

Ми щом е ИЗПЕРКАЛ закарай го на психиатър Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
P.S.Ако и за това ти се свиди да дадеш пари-капни му 30 валерианови капки отгоре през задния капак,докато работи-тях май даваха на ИЗПЕРКАЛИТЕ за успокоение. Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
wesko dilow
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: гр.Враца

МнениеПуснато на: Вто Юли 11, 2006 22:50    Заглавие: Помощ за тв Сони Отговорете с цитат

Аз често изказвам една максима:Един ремонт струва по-малко от нов телевизор.Струва си този ветеран да се посъживи,та дори и кинескоп да е,защото един стар Мерцедес е по-добър от едно ново Сузуки или Дачия.Така ще нахраниш семейството на един български колега,а с покупката на нов-цяла дузина китайци,които и без друго се множат като термити.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Yordanov
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Botswana,Gaborone

МнениеПуснато на: Пет Юли 14, 2006 14:27    Заглавие: Re: Помощ за тв Сони Отговорете с цитат

wesko dilow написа:
Аз често изказвам една максима:Един ремонт струва по-малко от нов телевизор.Струва си този ветеран да се посъживи,та дори и кинескоп да е,защото един стар Мерцедес е по-добър от едно ново Сузуки или Дачия.Така ще нахраниш семейството на един български колега,а с покупката на нов-цяла дузина китайци,които и без друго се множат като термити.

След това последното и аз съм за поправката Laughing Laughing Laughing
wesko dilow
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: гр.Враца

МнениеПуснато на: Пет Юли 14, 2006 18:09    Заглавие: Помощ за тв Сони Отговорете с цитат

Явно и на другият край на света мислят като мен.Благодаря колега Йорданов за подкрепата, малко са солидарните българи,особено в разединена България.А SONY ist SONY!
Върнете се в началото
charli
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Сря Юли 19, 2006 2:51    Заглавие: Re: Помощ за тв Сони Отговорете с цитат

Yordanov написа:
wesko dilow написа:
Струва си този ветеран да се посъживи,та дори и кинескоп да е,защото един стар Мерцедес е по-добър от едно ново Сузуки или Дачия..

Аз мога да добавя, че в нас имам 1485МТ и 2185МТ и с помощта на този форум им сложих по едно хипер тунерче и сега съм много доволен. Гледам познати и приятели, че си купъват нови телевизори, е да не кажа нещо лошо, ама тия sony-та тепат ония по секви параметри, независимо, че са "идеално плоски" и имат какви ли не ненужни функции. Абе за сега не ги заменям за нищо. А деже май са на повечко от 15 години, абе некаде там са.

ЖИВОТЪТ ВСЪЩНОСТ Е НЕПРЕКЪСНАТА ЗАГУБА
Върнете се в началото
pepi_voinishki1957
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Сря Юли 19, 2006 8:53    Заглавие: Отговорете с цитат

Понеже и аз съм фен на SONY ще кажа и аз нещо.В моя скромен опит съм забелязал ,че като вземе да се скапва кинескопа на SONY започва да избива червения цвят а тук избива зеления.Ако човека беше колега щяхме да поумуваме на тази тема и щяхме да го караме да прави разни неща,но в този случай това явно не така.Човека упорито отказва да го занесе в сервиз,жалко за апарата.А за новите Сонита леко не съм съгласен.Има малка разлика между тези които поправят телевизори и тези които ги гледат .В къщи гледах телевизия по една сложна система и цялата къща беше омотана в жици .Жена ми ми заяви един ден че ако не изхвърля всичко това ще ме изгони от вкъщи и отиде и купи един 29 инчов Панасоник на който аз намерих един болюк кусури но тя си го гледа най щастливо и ме остави да расъждавам кое е по хубаво новото или старото Rolling Eyes
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2
Страница 2 от 2

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети