| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
sashokk Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Юли 18, 2006 15:09 Заглавие: подслушвател |
|
|
| Не знам дали е тук мястото за въпроса ми. Ако не е, насочете ме към правилния форум. Въпросът ми е възможно ли е подслушване без да е влизано в помещението за да се сложи бръмбар? |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
dasho Активен потребител

|
Пуснато на: Вто Юли 18, 2006 16:44 Заглавие: |
|
|
| Възможно е. |
|
|
 |
lio Kler Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Юли 19, 2006 10:01 Заглавие: |
|
|
Естествено, че е възможно. Да речем с оня не знам си какъв кръг (дето изглежда като малка сателитна чинийка), който, до колкото знам представлява микрофон, долачящ звуци, идващи само от една посока. Също така, може и с лазерен лъч който да се отразява в някой прозорец и да се връща модулиран от трептенията, предизвикани от чивешкия говор върху стъклото на прозореца. НЯМА НЕВЪЗМОЖНИ НЕЩА!!! Като стана дума за подслушване, записването на ВСИЧКИ разговори е започнало и във Франция (е, не може да се твърди 100%, но 90% вероятност според мен има). Фактически разговорите се прослушват след като някоя личност е станала интересна на полицейските власти. Т.е. когато някой е заподозрян, започват да прослушват какво е говорил той преди месец, преди два... Чак не си представям на какви хард дискове записват всичко това (говорим за терабайти). При разговор GSM дава свързаност между абонатите 13kbps, но тези абонати са милиони... Ами във страни като Русия, където разговорите са толкова евтини? Всъщност при руските мрежи и сигурността не е много на ниво (по данни от 2001 година, ама едва ли са оправили нещо). Малко се отплеснах, но надявам се да съм бил полезен. Прегледайте старите броеве на сп. Радио, ТВ, електроника, от там съм почерпил инфото за GSM  _________________ Мразя като остават излишни болтчета... |
|
|
 |
slav4o.com Опитен потребител

Регистриран на: 04 Юли 2004 Мнения: 2970 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Сря Юли 19, 2006 15:05 Заглавие: |
|
|
| Виж във http://vrtp.ru на статии някъде там имаше Способы Сьема Информации нещо такова. |
|
|
 |
darkyp Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Юли 19, 2006 18:36 Заглавие: |
|
|
| lio Kler написа: | Естествено, че е възможно. Да речем с оня не знам си какъв кръг (дето изглежда като малка сателитна чинийка), който, до колкото знам представлява микрофон, долачящ звуци, идващи само от една посока. ..  |
до колкото си спомням се казва параболичен микрофон... |
|
|
 |
NicKo Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Юли 20, 2006 21:46 Заглавие: |
|
|
| А няква схема за подслушвател които да има обхват до 50метра да ви се намира? |
|
|
 |
cvetomirconev Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юли 21, 2006 1:36 Заглавие: |
|
|
Само със схема не ще минеш. _________________
My opinions might have changed, but not the fact that I'm right. |
|
|
 |
slav4o.com Опитен потребител

Регистриран на: 04 Юли 2004 Мнения: 2970 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Пет Юли 21, 2006 14:03 Заглавие: |
|
|
| NicKo написа: | | А няква схема за подслушвател които да има обхват до 50метра да ви се намира? |
във vrtp.ru и много други руски сайтове има много схеми на радиомикрофони. |
|
|
 |
wesko dilow Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юли 21, 2006 21:26 Заглавие: подслушвател |
|
|
| От години чета вестник "Строго Секретно"Освем дивотийте в политиката има и една рубрика-Как Ви подслушват!?Поразгледай тази рубрика и ако не намериш нужното-иди и учи в КГБ,те са номер едно в ровене на чужди дела,няма майтап. |
|
|
 |
|