| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Гост
|
Пуснато на: Чет Юли 20, 2006 16:56 Заглавие: КИНЕСКОП |
|
|
МОЛЯ ДА МЕ СВЕТНЕТЕ ДАЛИ СИ СТРУВА ДА СМЕНЯМ КИНЕСКОП FLAT
НА TV LG И КОЛКО ЩЕ СТРУВА.ПРЕДИ 1 ГОД.ПАДНА И ИМА ПЕТНА В КРАИЩАТА.КАЗАХА МИ,ЧЕ СЕ Е ОТЛЕПИЛА МАСКАТА НА КИНЕСКОПА.ИНАЧЕ СИ РАБОТИ. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Tokio Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юли 21, 2006 20:01 Заглавие: Re: КИНЕСКОП |
|
|
| Anonymous написа: | МОЛЯ ДА МЕ СВЕТНЕТЕ ДАЛИ СИ СТРУВА ДА СМЕНЯМ КИНЕСКОП FLAT
НА TV LG И КОЛКО ЩЕ СТРУВА.ПРЕДИ 1 ГОД.ПАДНА И ИМА ПЕТНА В КРАИЩАТА.КАЗАХА МИ,ЧЕ СЕ Е ОТЛЕПИЛА МАСКАТА НА КИНЕСКОПА.ИНАЧЕ СИ РАБОТИ. |
Цената на ремонта зависи от това къде живееш. Аз мога да ти го сменя за 100 лева примерно. |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Пет Юли 21, 2006 21:03 Заглавие: |
|
|
привет, казвам се Алекс и горният пост принадлежи на баща ми. Мисля, че не е успял да се изрази най-точно. Питането всъщност е колко струва кинескоп, като повредения и колко би излезнал ремонтът + самият кинескоп. Ще ви бъда извънредно благодарен ако ми дадете повече и изчерпателна информация по въпроса.
п.п. LG e флат, 29 инчов тв. В момента не зная точният му модел и затова не мога да ви дам повече подробности. Казали са му че принципно самият кинескоп може да и е от тв Елит, но се чудихме ако това е тъй ще се запазят ли функциите на самия тв.
@Tokio благодаря за поста ти |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Юли 22, 2006 0:59 Заглавие: |
|
|
| Anonymous написа: | | Казали са му че принципно самият кинескоп може да и е от тв Елит, но се чудихме ако това е тъй ще се запазят ли функциите на самия тв. |
Да ще се запазят функциите _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
Tokio Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Юли 23, 2006 23:34 Заглавие: |
|
|
Тъй като питащия не е споменал за какъв размер става дума, предположих, че търси от най-разпространените 21". Цената, която дадох е за 21" флат кинескоп+монтаж.
Съжалявам, но 29" кинескоп нямам.......... |
|
|
 |
|