| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
kalin Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юли 21, 2006 0:24 Заглавие: Някои слагал ли е централно на Лада 7? |
|
|
| интересувам се защото един приятел иска да си ложи централно на ладичката но не е сигурен дали 6те стане и аз реших да питам има ли нещо което да попречи при слагането или няма проблеми стандартините машинки си стават без да се преработва нещо |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
мульо Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юли 21, 2006 9:06 Заглавие: |
|
|
| Не съм слагал, но съм виждал ЛАДА 1500 с централно. |
|
|
 |
Palev Активен потребител

|
Пуснато на: Пет Юли 21, 2006 10:28 Заглавие: |
|
|
| става, ама задните врати искат лека доработка.Лостовете на задните ключалки имат едни фиксиращи пружинки заключено-отключено,заради които може и да не стига силата на машинките.Ако не им стига силата махаш пружинките и си готов-тогава отключват леко. |
|
|
 |
tropper Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юли 21, 2006 10:33 Заглавие: |
|
|
На Жигулата - 2101 - си бях сложил, ама само на предните, не съм се опитвал на задните. _________________ Тодор Симеонов.
Захранващи решения за LAN мрежи. |
|
|
 |
Palev Активен потребител

|
Пуснато на: Пет Юли 21, 2006 11:39 Заглавие: |
|
|
| става, не е сложно,ключалките са един модел на всички лади и жигулита/руснаците са много бавни по новите разработки и внедряването им стига да не е военна техника/ |
|
|
 |
tropper Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юли 21, 2006 12:55 Заглавие: |
|
|
И още нещо за предните врати обаче - трябва да се има предвид, че при незатворена врата палчето не може да се натисне и има опасност да изгори моторчето на машинката. _________________ Тодор Симеонов.
Захранващи решения за LAN мрежи. |
|
|
 |
Palev Активен потребител

|
Пуснато на: Пет Юли 21, 2006 13:51 Заглавие: |
|
|
| храниш централното от релетата на алармата -няма да ползваш интерфеис.Алармата подава импулс от 0.5 до 1 сек.По принцип предните машинки се водят,, маики,, със по 5 извода и те подават импулс към интерфеиса. Ползват се само синия и зеления краи на машинката.При кратковременен импулс ,само няма да заключи а просто ще изтрака ключалката/вярно че не е добре така ама са помислили да не си заключиш ключовете на таблото/Руснаците добре са крали от ФИАТ |
|
|
 |
kalin Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Юли 23, 2006 21:47 Заглавие: |
|
|
Благодаря на вс!
Имам и още един въпрос как да сложа централно на 3-тата врата на голф 2?(така че и да е отключен капака пак да не може да се отвори)
Аз измислих следни варянт : (виж attachment-a) |
|
|
 |
|