| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
GOSHO Опитен потребител

Регистриран на: 08 Яну 2004 Мнения: 1450 Местожителство: Варна - с.Тополи
|
Пуснато на: Чет Юли 20, 2006 17:05 Заглавие: |
|
|
| rolling_heads написа: | Това за ъглошлаифа беше образно изказване.
Много внимателно отворих само около кондензатора и потенциометрите защото ТХО'то си работи но не излиза анодното напрежение за конескопа и там както ви казах по горе има една керамична платка дето де чудя каква е?Вече си мисля че е или диод или каскада , но никои не все още не ми е отговорил |
Разгледай някоя схема на ТХО примерно:
http://www.hrdiemen.es/eng/cgi-bin/esquema.pl?img=HR46251.gif
А ускоряващо имаш ли? |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Юли 20, 2006 17:46 Заглавие: |
|
|
А захранено ли е тва ТХО,импулс на базата на крайния транзистор на редовата има ли,видя ли го с осцилоскоп?а? _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
rolling_heads Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Юли 20, 2006 17:57 Заглавие: |
|
|
| нямам осцилоскоп |
|
|
 |

|
Пуснато на: Чет Юли 20, 2006 18:50 Заглавие: |
|
|
Ами като не знаеш дали въобще проблема е в ТХО (според мене на 99% не е в ТХО проблема ти)-що го разцепи тогава? _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |

|
Пуснато на: Чет Юли 20, 2006 19:42 Заглавие: |
|
|
Понеже никои не може да ми отговори на въпроса
ЗАКРИВАМ ТЕМАТА
никои не се е родил научен |
|
|
 |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Юли 20, 2006 21:23 Заглавие: |
|
|
Е те ово е стандарт -е*еш и фъргаш!  |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пет Юли 21, 2006 9:55 Заглавие: |
|
|
| rolling_heads написа: | | Понеже никои не може да ми отговори на въпроса |
Еййй па сичките ни изкара тъпи бе да не можем да ти отговорим на въпроса-
| Цитат: | | НЯКОИ МОЖЕ ЛИ ДА МИ КАЖЕ ДАЛИ ТОВА Е ВИСОКОВОЛТОВА КАСКАДА И МОГА ЛИ ДА СЛОЖА ДРУГА КАСКАДА ??? |
ОТГОВОР-Не това не е каскада,това е ТХО,по точно карантиите от ТХО,дето си му еб*л мамата-сега доволен ли си?
Имаше няколко опита от мене и от колеги да те въведем в правия път как се започва ремонт на монитор-
Питах те -импулс има ли на базата-"нямал осцилоскоп"
Питах те захранено ли е тва ТХО-не си и направи труда да премериш.
Ми кът си толкооо твърдоглав-режи,па мажи тогава,прави си квот си знайш  _________________ Мегатрон-2007 ООД
|
|
 |

|
Пуснато на: Пет Юли 21, 2006 16:04 Заглавие: |
|
|
| Опитаи се да прочетеш внимателно цялата тема |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пет Юли 21, 2006 20:00 Заглавие: |
|
|
Прочел съм я цялата и я смятам за безсмислена...десет специалисти се опитват да ти обяснят нещо...ти си продължаваш да си знаеш своето...после пак ти обясняват нещата...ти пак си продължаваш да си знаеш своето.Общо взето темата прилича на разговор на човек с голям камък или там къвто неодушевен предмет се сетиш....
А тези приказки определено са за "жълтата фанелка"-
| Цитат: | | установих че ТХО'то реботи но не излиза високото напрежение към кинескопа.Хванах"ЪГЛОШЛАЙФА" и го по отворих(ТХО'то) от към високата част |
| Цитат: | | НЯКОИ МОЖЕ ЛИ ДА МИ КАЖЕ ДАЛИ ТОВА Е ВИСОКОВОЛТОВА КАСКАДА И МОГА ЛИ ДА СЛОЖА ДРУГА КАСКАДА ??? |
| Цитат: | Мисля че всеки койти се е захванал с електроника е малко или много луд
А за монитора не се надявам да тръгне.Тои и без това е обречен и реших да поекспериментирам |
| Цитат: | | ТХО'то си работи днеска го залях със смола и утре ще видим |
И т.н. сборник събрани съчинения "Бисери"може да направи човек,да не продължавам... _________________ Мегатрон-2007 ООД
|
|
 |
|