| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
gelkov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Мар 14, 2005 8:35 Заглавие: TDA8560 |
|
|
| Ако някой има мнение по схемата на Млад конструктор от 2001г. за аудио усилвател реализиран на базата на TDA8560, нека сподели. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
psy_ops Гост
|
Пуснато на: Съб Мар 19, 2005 0:01 Заглавие: 8560 |
|
|
| akoi iska6 ne6to istinsko mini kum STK tva TDA ne stava probval sum li4no izgorih 5,6 v ekspeimenti E, ako iska6 ne6to tihi4ko bez mnogo bass za vku6ti stava ama gledai kolkonite da sa s vuzmojno nai malko suprotivlenie |
|
|
 |
toltec Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Мар 19, 2005 2:35 Заглавие: |
|
|
| Преди да вземеш решение изчакай и други мнения .Аз пък съм изгорил много STK и съм доста предубеден към тях ( просто не ги харесвам - дори само защото са неоснователно скъпи ) . Все пак ако на чип пише TDA винаги съм го приемал с доверие ( искам да кажа че каквото пише в каталожните данни - това е ) |
|
|
 |
gelkov Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Юли 22, 2006 16:28 Заглавие: |
|
|
Да попитам ще има ли проблем да сложа електролитни кондензатори на входа?Не за друго ама сега лепя втора схема пък ми свършиха 470нФ не полярни кондензтори... то така или иначе утре ще я лепя де ама да попитам все пак, или пък допустимо ли е да сложа друга стойност на кондензаторите? _________________ eng. M.Gelkov |
|
|
 |
Z*E*W*A Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Юли 22, 2006 16:58 Заглавие: |
|
|
| Много готини кит4е.ЗАСЛУЖАВАСИ |
|
|
 |
emilm Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Юли 22, 2006 21:05 Заглавие: |
|
|
| Аз съм я ползвал поне 5-6 пъти и не съм имал никакви проблеми!Като качество-задоволително! |
|
|
 |
doko Гост
|
Пуснато на: Съб Юли 22, 2006 21:58 Заглавие: |
|
|
| A razdelql li si masite SIGNAL GND I POLWER GND???? 6tot az si q naprawih ama mi se samowazbujda i si misla 4e e ot towa ama sega otlejawa w 6kafa. |
|
|
 |
Z*E*W*A Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Юли 23, 2006 10:01 Заглавие: |
|
|
| На мен ми е на едно,направо в POWRA |
|
|
 |
tsarya Активен потребител

|
Пуснато на: Нед Юли 23, 2006 13:13 Заглавие: |
|
|
Ако си решил да си правиш "Audiophile"-ски усилвател, разбирай такъв чийто звук далеч превъзхожда всичко, което си чувал на пазара, има един хибриден чип, който позволява да си направиш усилвател до 300W на канал на 8ohm! Продава се с платка и е доста лесно да го пуснеш. Е разбира се ще трябва да си купиш хубави BJT транзистори - примерно на Toshiba 2SA1943/2SC5200. За стерео стъпало ще ти трябват по 8 от всеки - PNP/NPN.
Ако имаш интерес пиши ми, правим и демо във фирмата  _________________ There's never time to do it right, but there's always time to do it again!... |
|
|
 |
gelkov Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Юли 23, 2006 15:31 Заглавие: |
|
|
Може би по - нататък ще се свържа с вас... ама това за АУДИОФИЛСКИЯ ХИБРИДЕН ЧИП ми звучи малко преувеличено - не съм чувал подобно нещо някога да отговаря на изискванията на един АУДИОФИЛ!!! Все пак ще се радвам ако пратиш или качиш некво инфо за въпросния чип - ясно ми е че няма да си пуснеш хляба в ИНТЕРНЕТ, но некви характеристики, графики, замервания, предполагам че няма да има проблем да ги пуснеш - още повече че ще е хубава реклама.Що не пуъснеш една тема е ПРОДАЖБИ, където да пуснеш точни параметри и респективно цени - мисля че ще се намерят заинтересувани хора с възможност.Предполагам че правите и импулсни за коли и това би се търсило! Успех! _________________ eng. M.Gelkov |
|
|
 |
|