| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
aysun_a Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Юли 22, 2006 17:10 Заглавие: philips mp3 player 1gb |
|
|
Здравейте днеска ми донесона един пхилипс мп3 плайер от тези за USB проблема е че вообще не се включва а като го включа на компа на дисплея показва 4е зарежда батерията и може да се записва или да се трие .
а това е всичко което пише на капака му
philips
GoGear
sa179/00 made in china
s/n:sf050606022368
ако някой има идеи как ше се оправи нека да сподели. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
bai_tishan Опитен потребител

Регистриран на: 12 Фев 2005 Мнения: 5792 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Съб Юли 22, 2006 18:41 Заглавие: |
|
|
Управлението на средата на кабела ли е в една кутийка _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |
devilbs Гост
|
Пуснато на: Нед Юли 23, 2006 10:21 Заглавие: |
|
|
Най честия проблем с тези живоринчета е фърмуера пробвай тук
другото на което се натъкнах ония ден е на един s1mp3 беше лоша спойка на Флашката и след изтърването на плеяра беше станала белята.
Твоето ми звучи на фърмуевен проблем.  |
|
|
 |

|
|
|
 |

|
Пуснато на: Нед Юли 23, 2006 11:29 Заглавие: |
|
|
| devilbs написа: | Най честия проблем с тези живоринчета е фърмуера пробвай тук
другото на което се натъкнах ония ден е на един s1mp3 беше лоша спойка на Флашката и след изтърването на плеяра беше станала белята.
Благодаря ви направих му upgrade но пак не се включи . |
|
|
 |
devilbs Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Юли 24, 2006 17:20 Заглавие: |
|
|
| aysun_a написа: | | devilbs написа: | Най честия проблем с тези живоринчета е фърмуера пробвай тук
Здасти отвори ли го вече? Ако може да ми кажеш USB контролера кой е! Това означава че няй веротно има проблем с боот лоадера. Щом през компютъра го отваряш. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Вто Юли 25, 2006 17:09 Заглавие: |
|
|
| devilbs написа: | | aysun_a написа: | | devilbs написа: | Най честия проблем с тези живоринчета е фърмуера пробвай тук
Здасти отвори ли го вече? Ако може да ми кажеш USB контролера кой е! Това означава че няй веротно има проблем с боот лоадера. Щом през компютъра го отваряш. |
ht1381
toshıba r12620
th58nvc3v4btg
stmp3510l100e-ta6
tova e sıdırjanieto
ima o6te едно под дисплея не можах дагo прочетa квое. |
|
|
 |
Баракуда Гост
|
Пуснато на: Сря Дек 19, 2007 15:51 Заглавие: същият проблем |
|
|
Имам абсолютно същия проблем със Самсунг, като USB памет работи, може да се качва инфо и да се сваля с USB-то, но не ще да се включи да свири.
Понеже е на почти 3 години, реших, че просто си е умрял от старост. Може просто толку да му е животецът? |
|
|
 |
мармот Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Дек 19, 2007 16:16 Заглавие: |
|
|
1. Make sure that your computer is online and connecting to the Internet.
2. Launch the Firmware Manager at Start->Programs-> Philips Firmware Manager on your PC
3. Connect your GoGear player to the computer in normal mode. Switch on the player.
4. Firmware Manager will start the upgrade process after the player is detected.
5. Enter the serial number of your device. (The serial number could be found as a 14 digital code printed on the sticker near the USB
connector of the device e.g. SFxxxxxxxxxxxx and then click NEXT to proceed.
6. Click Start button, select the firmware and click OK to proceed with the upgrading of the firmware. (Please do not disconnect the player
during the upgrading process as this interruption may damage the firmware!)
7. Once the upgrade process is completed, click Finish to close the application.
8. Close all opened application and then safely remove your GoGear player by clicking on the EJECT HARDWARE icon in your task tray
bar. When prompted, “The USB Mass Storage Device can now be safely removed from the system”, click OK and unplug your GoGear
Ако си извършил тези операции очевидно става въпрос за хардуерен проблем.Презапой процесор и флаш.Ако няма резултат-терминирай продукта. _________________ Ремонт на лаптопи
Зарядни за лаптоп |
|
|
 |
pamporov Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Дек 19, 2007 16:27 Заглавие: |
|
|
Ех, как хубаво по нашенски го каза - "терминирай продукта", език свещен на нашите деди!
По Ловешкия край го казват - метни го у гюма  |
|
|
 |
|