|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
vessie61 Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Юли 23, 2006 16:03 Заглавие: Здравейте! Търся изгубен код за авто радио. |
|
|
Моля, помогнете ми,ако можете. Търся код за авто радиокасетофон Blaupunkt, Paris RCR 41, sn BP1775N4582020.  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
fishev Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Юли 23, 2006 16:42 Заглавие: Re: Здравейте! Търся изгубен код за авто радио. |
|
|
| vessie61 написа: | Моля, помогнете ми,ако можете. Търся код за авто радиокасетофон Blaupunkt, Paris RCR 41, sn BP1775N4582020.  | Можеш да намериш кода във най близкия сервиз който се занимава с разкодиране Става и варианта да прочетеш памета качаваш дъмпа в атача и ти намираме кода в него .........
Модерирано от RC
Това мисля е достатъчно, останалото според мен е излишно и малко пресилено като твърдение на базата само на един пост. |
|
|
 |
G_ANEV Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Юли 23, 2006 19:37 Заглавие: код |
|
|
Кодът ти е 1--- Подкрепям Фишев ! Във този форум има правила който е желателно да бъдат спазвани ! |
|
|
 |
aysun_a Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Юли 25, 2006 11:49 Заглавие: Re: код |
|
|
| G_ANEV написа: | Кодът ти е 1--- Подкрепям Фишев ! Във този форум има правила който е желателно да бъдат спазвани ! |
продават ги по сервизите тези кодове и там ги разкодирват за 10-15лв |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|