|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
andrey1988 Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Юли 23, 2006 12:27 Заглавие: |
|
|
Това целия софтуер ли е или само update за него
за да стане нещо май трябва сам да си свършиш работата |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Tokio Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Юли 23, 2006 23:48 Заглавие: |
|
|
| andrey1988 написа: | Това целия софтуер ли е или само update за него
за да стане нещо май трябва сам да си свършиш работата |
Тъй, тъй, нахакай му един диск с грешен ъпдейт и после сервизите били виновни, техниката била калпава......
Човеко, търси си правата! Не се прави на по-майстор от майсторите, нека всеки да се занимава с това, което разбира, за да нямаме ядове нито вие - клиентите, нито ние - техниците. |
|
|
 |
wesko dilow Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Юли 24, 2006 0:34 Заглавие: Искам да се оплача |
|
|
| Драги колега Фишев,за разлика от горепосочената тема аз няма с каквода се оплача.Ти беше този,който преди години плачеше от КиК,дето ти пращали фалшиви оптики и т.н.За твое сведение,не вярвай на "някои" колеги от нашия град,по-добре ги виж тях.Аз имам сервиз от 1990г. и ДО ДЕН-ДНЕШЕН!!!!! винаги е имало какво да се работи,ела и виж,а не говори празнословия,като на сбирките на НБС-СЕТ.За 30г. дали не съм видял истински и фалшиви техники,щото съм в бранша,както ти споменах от 1974-78г.,но това е др. тема,а що се отнася до китайските БОКЛУЦИ и вчера купих 4 оптики KSS213,ОТ КОИТО НИТО ЕДНА НЕ ТРЪГНА,а един колега от Англия ми донесе цял кашон с ВТОРА УПОТРЕБА оптики и всички,драги Фишев заработиха,пък ти си лай,колкото си искаш,вече сме ти свикнали.Който не вярва на писаното да дойде при мен и се убеди.Тепърва започва надлъгването-скоро ще имаме няколко хипермаркета с ментета и скоро истината ще блесне.А втора употреба-колкото ти душа иска-няма да умрем от глад! |
|
|
 |
fishev Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Юли 24, 2006 9:39 Заглавие: |
|
|
| Попитах те директно кой колега си скубе косите че е подписал договор не ми отговори със имена защото се изказа неподготвен И два кашона оптики да си врътнал ако не си махнал транспортната споика пак няма да ти тръгне И дори да лая и да говоря празни приказаки ти откъде знаеш след като не съм ти виждал очите от години на сбирките организирани от НБС-СЕТ(а защо не идваш ти си ззнаеш) И за твое сведение с К&К започнах да работя след като ти спря да идваш на срещите и оттам следва че пак говориш празни приказки Така драги ми колега Дилов нищо лично само пиши неща които отговарят на истината |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пон Юли 24, 2006 11:12 Заглавие: |
|
|
| andrey1988 написа: | Още имам надежда че ще можем да се разберем като нормални хора със сервиза затова за сега няма да цитирам публично имена на сервиз и магазин.А освен това от магазина нямам оплаквания.
|
Е не можахме да се разберем . Става въпрос за PAN-SERVICE-БОТЕВГРАД
Когато отидих днес и помолих началника на сервиза да ми върне гаранционната карта понеже "колежката" я няма на работа той ми каза :
"Аз с бумаги не се занимавам" и започна да ме убеждава че проблема не идва от ДВД плеъра , а от другата техника която е свързана с него.
| Цитат: | | -отказ да подкара повечето DivX филми |
И това ли не е от плеъра? |
|
|
 |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Юли 24, 2006 13:12 Заглавие: |
|
|
| Препоръчвам ти да идеш в магазина ,от който си взел DVD то и да пробваш със тези DIVX филми на други плеери от този тип. Ако и там не вървят ,значи си паднал жертва на фалшива реклама за възможностите на този модел ,или калпави дискове. За да провериш дали е второто -пробвай на компютърно DVD ,или на някоя по скъпа марка - Sony например.Мен лично иначе много пъти са ми предлагали договори за гаранционна поддръжка ,но като знам каква стока се внася на Илиянци например ,и факта че 95% ще има проблеми в рамките на 1 година ,камо ли 3 ,не съм го правил досега. Тези 3 години май се дават само с оглед на факта ,че моралното остаряване на техниката /поне тази/ е по бързо от времетраенето на гаранционния срок. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пон Юли 24, 2006 13:42 Заглавие: |
|
|
| Проблема с филмите на DivX се появи в последствие , първо ги подкарваше и въпроса не е че не може да намери avi файла а в това че не тръгва , това не за всичките филми. |
|
|
 |
vlad_o Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Юли 24, 2006 14:27 Заглавие: |
|
|
И аз съм говорил за гаранции доста пъти.
Сега благодарение на един колега от форума ,без да се познаваме,не искам да му споменавам името,работя едни неща ,китайски,гаранционни.Малко дават,но работа бол...е не е като от телевизори,но хората си плащат,имам в предвид с тези с които имам договор.И ако си коректен,мисля ,всичко ще е ОК.
Всички по горе споменати проблеми идват не от малките сервизи,а от големите.
аз съюо скоро рекламирах едно DVD на което не му работеше дистанционното.Оказа се че то не било в гаранция .Смях в залата.
А без него ,не става.Ново ,доставка 15 дена,цена 18,5лв.К&к-сервиз.
Но за съжаление така ни работят... _________________ ДЕИСТВАЙ СМЕЛО И СМАХНАТО
SKYPE vvvlado53 |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пон Юли 24, 2006 15:23 Заглавие: |
|
|
| За дистанционното никой не те е излъгал защото това си го пише в гаранционната карта(че за дистанционно няма гаранция ) а дали трябва да е така това вече не знам. |
|
|
 |
мульо Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Юли 24, 2006 16:27 Заглавие: |
|
|
| andrey1988 написа: | | За дистанционното никой не те е излъгал защото това си го пише в гаранционната карта(че за дистанционно няма гаранция ) а дали трябва да е така това вече не знам. |
Че го пише в гаранционната карта - пише го, но си мисля че е пълна излагация за производител и търговци част от стоката де не се покрива от гаранция.
Иначе мой приятел си купи същото преди 4-5 месеца и засега работи абсолютно нормално - досега не е имало диск, който да не "захапе" /без да са правени особено зверски опити, но все пак доста различни формати бяха пробвани/ или някакъв друг проблем. Последният експеримент, който направи е да му върже през USB външен диск 40GB - разпозна го след малко размисъл и сега основно от него си гледа филмите. |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|