| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
REPAIRMAN Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Ное 15, 2005 10:29 Заглавие: Авторадио SONY CDX-5090 само нечетни станции |
|
|
Моля за инфо дали този автокасетофон може да се преработи някак или смени дъмпа за да се настройва нормално и на четни станции.Ако има надежда ще го смъкна и ще добавя допълн.инфо за процесори и т.н.Ако някой се наема да го направи да пише на PM.
Благодаря предварително. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Stoy40 Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Ное 15, 2005 16:25 Заглавие: |
|
|
| Те сонитата най често имат джъмпери по платката за това превключване огледай го пак внимателно,може да е и с топче калай |
|
|
 |
REPAIRMAN Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Юли 25, 2006 9:14 Заглавие: |
|
|
Добър ден на всички.
Връщам се към тази стара тема понеже успях да разреша проблема и може би някой ще има полза от тази информация.С помоща на колегите от руския сайт MONITOR.NET.RU за което съм им признателен.Накратко:
1.В апарата има вграден превключвател "E"- "U" който е точно затова но в моя случай на беше въобще монтиран.
2.Проблема се реши със установяването на резисторен делител между 5V и маса като средната точка се подава на крак 77 на основния процесор.Площадките си ги има само трябва да се монтират елементите.Стойностите са 33К и 100К(така ми ги препоръчаха) и стана.Уточнявам :5V-33К-100К-маса.
Лек ден на всички! |
|
|
 |
aysun_a Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Юли 25, 2006 9:23 Заглавие: |
|
|
| REPAIRMAN написа: | Добър ден на всички.
Връщам се към тази стара тема понеже успях да разреша проблема и може би някой ще има полза от тази информация.С помоща на колегите от руския сайт MONITOR.NET.RU за което съм им признателен.Накратко:
1.В апарата има вграден превключвател "E"- "U" който е точно затова но в моя случай на беше въобще монтиран.
2.Проблема се реши със установяването на резисторен делител между 5V и маса като средната точка се подава на крак 77 на основния процесор.Площадките си ги има само трябва да се монтират елементите.Стойностите са 33К и 100К(така ми ги препоръчаха) и стана.Уточнявам :5V-33К-100К-маса.
Лек ден на всички! |
мерси. |
|
|
 |
|