| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Окт 07, 2004 19:09 Заглавие: |
|
|
| Като съдя по мен че от 10 платки най много съм успявал да настроя две три то най добре е да си купи нова.Просто ако настроя единия стандарт то другия почва да шуми сменях и кондензаторите и какво ли не но не става.Пък и както писах по горе не се знае дали не е сложена платка само на нашия стандарт. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
*** Гост
|
Пуснато на: Съб Окт 09, 2004 19:08 Заглавие: |
|
|
| Благодаря на всички за отговорите. Ще проверя платката за звука но странното е че при стайна антена на канал1 и btv звука не е проблем има добра картина и не шуми, но когато включа кабелната шуми на всички програми. Дали това, че при кабелната телевизия каналите на програмите са на други честоти е проблем и дали само с покупката на същата звукова платка нещата ще се оправят или трябва някаква друра звукова платка. |
|
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Окт 09, 2004 19:23 Заглавие: |
|
|
| Според както го сочи науката щом със стайна антена имаш добър звук то платката трябва да е добра.Тук по скоро трябва АРУто да е много засилено и от там да имаш това бучене.В МЧУ има два тримера опитай да врътнеш тях но много внимателно. |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Окт 10, 2004 9:43 Заглавие: |
|
|
*** и защо не почна с това: | Цитат: | | при стайна антена на канал1 и btv звука не е проблем има добра картина и не шуми, но когато включа кабелната шуми на всички програми |
Явно проблема е в тунера и/или МЧУ-то (а по-точно в самия телевизор, който когато е правен никой не е мислил, че ще има повече от 2 програми ). Ако не си много "манджия" може и да се направи нещо, но определено от човек който знае за какво става дума. В противен случай този съвет е най-добър. | Цитат: | | Смени си телевизора със някой друг, който има по- добра разделителна способност и проблема ще ти се реши трайно. |
|
|
|
 |
GOSHO Опитен потребител

Регистриран на: 08 Яну 2004 Мнения: 1450 Местожителство: Варна - с.Тополи
|
Пуснато на: Нед Окт 10, 2004 10:16 Заглавие: Re: Велико Търново 85 |
|
|
| *** написа: | | Имам проблем с телевизор Велико Търново 85 с кабелната телевизия няма само сшуми а картината е добра. Някакви мнения по въпроса. | Доколкото разбрах картината на кабелната е добра.Ако е така проблема е в платката за звука(няма BG).Виж колко бобини имаш на нея 2 или 4 ? |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Нед Окт 10, 2004 19:06 Заглавие: |
|
|
| Момчета при нас Канал1 и БТВ на кабела са на 5.5 мХц ,а на антена на 6.5 така че мисля че проблема на човека е в платката за звука. |
|
|
 |
|