| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
dany67 Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Окт 07, 2004 12:09 Заглавие: |
|
|
| Аз имах същия проблем. Не е от дължината на кабела!!! Изключи КАБЕЛАРКАТА !!!! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Чет Окт 07, 2004 16:45 Заглавие: |
|
|
По принцип кабелите който дават с видеокартата никак не са лоши а и в дължината на кабела също не е проблема при мен кабела е 10 метра и е от най отвратителните кабели който има на пазара. Проблемът е в кабелната както каза dany67 изключи я от телевизора и гледаи да не минава близко до другия кабел и си готов казвам го от личен опит  |
|
|
 |
miro_m Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Окт 07, 2004 16:48 Заглавие: |
|
|
госта бях аз сори  |
|
|
 |
pamporov Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Окт 07, 2004 20:07 Заглавие: |
|
|
| Днес направих един кабел с този мрежовия , 50 омовия. Картината е перфектна! |
|
|
 |
mitsar Активен потребител

|
Пуснато на: Чет Окт 07, 2004 20:16 Заглавие: |
|
|
За целта използвам оптичен видео разделител с буферно стъпало.Пробвал съм да изпращам сигнал до триста метра- няма проблем.А и включена кабеларка не е проблем и други източници на смущения .Качество на кабела почти няма значение.Единствено -скъпо е това удоволствие.Ако има интерес
[email protected] |
|
|
 |
Данаилов Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Окт 08, 2004 22:04 Заглавие: |
|
|
| mitsar написа: | За целта използвам оптичен видео разделител с буферно стъпало.Пробвал съм да изпращам сигнал до триста метра- няма проблем.А и включена кабеларка не е проблем и други източници на смущения .Качество на кабела почти няма значение.Единствено -скъпо е това удоволствие.Ако има интерес
[email protected] |
Мен ме интересува,ако имаш схема ще те помоля да ми я пратиш. [email protected] |
|
|
 |
mitsar Активен потребител

|
Пуснато на: Съб Окт 09, 2004 7:54 Заглавие: |
|
|
| Sorry Става въпрос за готово устройство ,което предлагам.Схемата не е проблем, но едната част аз поръчвам от чужбина и едва ли има смисл да го правиш ако нямаш такава.Става въпрос за HCPL4562 |
|
|
 |
Video5 Гост
|
Пуснато на: Нед Окт 10, 2004 10:13 Заглавие: |
|
|
Здравейте,
благодаря ви за полезната информация.
Самия кабел не съм го направил все още за да кажа дали стана или не - просто не ми остана много време и ентусиазъм тези дни.
В моя случай дължината е под 12 метра, което обезсмисля употребата на оптичен видео разделител.Освен това нямам кабелна.Видеокартата ми е GF 4 - Ti 4200 ,твърди се че е с добър tw-out.Нямам проблем и със заземяването (най-малкото защото PC и кабела на антената също са свързани,и досега не ми е правило никакъв проблем).Захранването ми е много "хубаво" - всичко китайско е правено с мисъл за клиента.Обаче и от там не вярванм да е - самата карта се захранва от дъното, а там определено са се погрижили.Въпроса за смущенията е основателен,защото съм направил цяла плеяда от кабели,но това е единственото място откъдето ми е удобно да минава.Вече съм убеден че ще стане с 50-омовия кабел.Само остава да се стегна и да го вържа. |
|
|
 |
slav4o.com Опитен потребител

Регистриран на: 04 Юли 2004 Мнения: 2970 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Нед Окт 10, 2004 18:41 Заглавие: |
|
|
| guitman написа: | | slav4o.com 75 ома е вълновото съпротивление на входа на тунера. в случая говорим за кабел с чинчове по който тече ток а не вълна. |
Не само на тунрите, и тези са обикновено сa 75om вълново т.е. по променлив ток а за горната гранична честота 5-6 MHz това може да има значение при няколко метра кабел  |
|
|
 |
Добри Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Окт 11, 2004 12:19 Заглавие: |
|
|
При мен също имаше подобен проблем но с изключване на кбелната всичко се оправя. Кажете как да изкарам субтитрите на TV-Out-a.На монитора всичко си излиза нормално.Ползвам BS-player, a видеокартата ми е GeForce 4 MX440 128Mb 8X. Предварително благодаря. _________________ Дайте ми акъл и информация, пари не ви искам. |
|
|
 |
|