| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
ilian_cho Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Юли 26, 2006 16:29 Заглавие: TV BUSH 2863NTX/A |
|
|
| Не мога да направя звук на 6,5. Шасито много прилича на Vestel. SDA5252 A005 е процесора. Звука е с TDA9875. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
mitachi Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Юли 26, 2006 17:51 Заглавие: |
|
|
| Свали паметта, сложи един цокъл, и пишеш по нея разни числа, докато улучиш къде ще излезе. |
|
|
 |
sacho Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Юли 26, 2006 20:28 Заглавие: |
|
|
| mitachi написа: | | Свали паметта, сложи един цокъл, и пишеш по нея разни числа, докато улучиш къде ще излезе. |
Това сериозно ли го пишеш  _________________ СЕРВИЗ ЗОРА - ПЛЕВЕН
www.sacho5.alle.bg |
|
|
 |

|
Пуснато на: Сря Юли 26, 2006 20:42 Заглавие: |
|
|
| sacho написа: | | mitachi написа: | | Свали паметта, сложи един цокъл, и пишеш по нея разни числа, докато улучиш къде ще излезе. |
Това сериозно ли го пишеш  |
Да, съвсем сериозно го пиша. Направил съм доста неща по този начин.
Когато още нямаше евтини програматори, нямаше интернет, камо ли база с данни по тоя въпрос, и помощ от приятел. Винаги съм се опитвал да помогна, и на Илиан. Той не може да ми бъде конкуренция, но онзи ден познат ми каза че не може да си донесе телевизора при мен, да му направя говора, защото аз съм искал по 25лв. за тая работа, пък Илиан му ги правил за по 5лв. Е нека сега си поиграе няколко дена, пък да го питам после ще взима ли по 5лв. Нарочно го написах тук, да видя коментарите? |
|
|
 |
sacho Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Юли 26, 2006 20:45 Заглавие: |
|
|
Чак сега видях че сте" градски" Що се дразниш от това ??? Ако иска да ги прави и за 2 лева ??? За мен такъв начин на налучкване е ненормален.Може би не схващам ама  _________________ СЕРВИЗ ЗОРА - ПЛЕВЕН
www.sacho5.alle.bg |
|
|
 |

|
Пуснато на: Сря Юли 26, 2006 20:55 Заглавие: |
|
|
| sacho написа: | Чак сега видях че сте" градски" Що се дразниш от това ??? Ако иска да ги прави и за 2 лева ??? За мен такъв начин на налучкване е ненормален.Може би не схващам ама  |
Може да е ненормален, ама върши работа! Който иска да направи нещо, ще си поиграе. И не е проблема, че сме от един град. Стига да не си прави майтап с цените. |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Юли 26, 2006 23:12 Заглавие: |
|
|
| sacho написа: | | Що се дразниш от това ??? Ако иска да ги прави и за 2 лева ??? |
Щото ако някой го прави на 2лв или на 5лв очевидно не си плаща патента,осигуровките и т.н. държавни данъци,демек е "сив"-а именно такивата скрити по мазета и паланки ни ебават мамата на нас дето си плащаме на държавата всичко като попове.  _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |

|
Пуснато на: Чет Юли 27, 2006 5:56 Заглавие: |
|
|
| Mitachi, сигурен съм , че тези интриги ги прави Гошо "капута", със зеления мерцедес. А това, че съм му взел 5 лева са пълни глупости типични за него. Тези пари съм му ги взел за телевизор на които съм му слагал звук преди, а сега само си е доплатил за пав. Защото без пав цената е 20 а с пав 25. Така, че нямяш право да ми се сърдиш. |
|
|
 |
Noel Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Юли 27, 2006 7:33 Заглавие: Re: TV BUSH 2863NTX/A |
|
|
| ilian_cho написа: | | Не мога да направя звук на 6,5. Шасито много прилича на Vestel. SDA5252 A005 е процесора. Звука е с TDA9875. |
В сервизен режим опция 9 бит 0 и 1 не вършат ли работа ? _________________ Ако не мога да го поправя значи не е развалено .........но живота крие и изненади  |
|
|
 |

|
Пуснато на: Чет Юли 27, 2006 8:20 Заглавие: |
|
|
| Колеги, благодаря на отзовалите се . успях да модифицирам дъмпа. Сега в менюто има опция стандарт откъдето се избира BG, DK . Ето и дъмпа ако му трябва на някого. |
|
|
 |
|