| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
tvpetrov Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Юли 27, 2006 9:58 Заглавие: Проблем с тв "Шнайдер" STV2210T |
|
|
| Здравейте.Телевизора го възстанових и заработи.Единствено ми е необходимо да променя някои от настройките в сервизното меню.Изпълнението е с проц.TDA9350PS\N1\2K0223.След влизане в сервиз и коригиране на настройките всичко си идва на мястото.При минаване на дежурен режим от пулта за ДУ и повторно стартиране всичко е нормално.Проблема е че след изключване от мр.ключ си възстановява старите настройки .Преди ми се е случвало да влизам в сервиз на подобно шаси и си запомняше сам новоустановените настройки.Въпросът ми е дали това е дефект или новите опции се запомнят по някакъв начин.На дъното пише PT92 .Не зная дали това е шасито,но мисля че това горе е достатъчно.Пропуснах да пиша ,че пробвах и с нова памет и резултат нямаше. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
dima Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Юли 27, 2006 10:08 Заглавие: |
|
|
Изпращам Ви сервизното,по спомен пък и на пръв прочит настройките се запомняха автоматично. _________________ Димитър |
|
|
 |

|
Пуснато на: Чет Юли 27, 2006 10:15 Заглавие: |
|
|
| Благодаря DIMA. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Чет Юли 27, 2006 13:01 Заглавие: |
|
|
| Още веднъж благодаря.Нямаше ме ,но сега като се върнах благодарение на серв.описание си реших проблема.Новите настройки се запомнят с нат.на бутон TV.Желая на всички спорна работа. |
|
|
 |
|