| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
fishev Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Окт 09, 2004 17:37 Заглавие: |
|
|
| Metaxa първо такова понятие ЗАЩИТА (изгоряла )в техниката няма и второ защо като знаеш какво е било защо не си го направи сам бе душо трето ако е била на два дена и три часа работа какво търси в сервиз и ако е била гаранционна значи ти сия ошашавил за да ти искат пари за ремонта Ако толкова държиш да плюваш Пан сервиз напише поне къде е било или спри да пишеш глупости защото както написах по горе преди време познавам работата на този сервиз Чакам отговор ако имаш смелост да напишеш кои си и от къде си |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
pamporov Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Окт 09, 2004 20:14 Заглавие: |
|
|
| И как видя новата платка? Да не би да ти дадоха камерата от ремонт разглобена ? Обикновенно уреда се връчва на клиента запечатан с гаранционни лепенки, айде стига ни прави на балъци, ние не ядем доматите с колците тука!!! |
|
|
 |
bamze Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Окт 09, 2004 21:10 Заглавие: |
|
|
metaxa поне кажи във кой град са те грабнали на тази цена от 500 лв за ремонт на видеокамерата пък може колега от този сервиз да е участник във форума и да ти обясни накратко защо е такава цената, а не да пишеш като цяло за пан сервиз? Аз от доста време се занимавам със дребно производство на зарядни за камери и фотоапарати и те уверявам че цените на всички оригинални елементи /пък то за камерите няма ментета/ са зверски скъпи. _________________ Иво Банов |
|
|
 |
metaxa Гост
|
Пуснато на: Нед Окт 10, 2004 10:09 Заглавие: |
|
|
| камерата е купена от Гърция,и затова няма гаранция.преди да я дам в Пан сервиз я разглобих (не само вие можете да разглобявате)да я погледна,но реших че по добре ще е да я дам в спец.сервис,вместо да се лутам в хилядите елементи |
|
|
 |
metaxa Гост
|
Пуснато на: Нед Окт 10, 2004 10:15 Заглавие: |
|
|
| при разглобяването на задният панел отверката изплесна и одраска пластмасата(доста дебела черта)при връщането на камерата(сглобена разбирасе)тази резка липсваше и това ме усъмни и затова пак я разглобих и така разбрах. |
|
|
 |
metaxa Гост
|
Пуснато на: Нед Окт 10, 2004 10:34 Заглавие: |
|
|
| става въпрос за пан сервиз София,може смяната да не е умишлена,но дразни.ще ви дам примери как разбрах.Платката на задния панел е хваната с 2 винта,единият държи и пластмасов протектор.преди беше бял,а след това сив,мацнат със син маркер.бутончето за менюто бе деформирано от поялник(камерата беше оставена само за диагностика,а не за ремонт)преди да се занесе,при подаване на напрежени никой от елементите не грееше,а след това 1 диод направо ще се стопи и яко мирише цялата платка,както споменах преди,цялата платка беше изцапана с колофон.а от каде съм разбрал 4е е защита,ще ви питам,мислите ли че на такава техника са спестили това.Освен това съм се допитал и до други майстори.Е може и да не е само защитата заминала,но аз трябва да сам най-големият кърък. |
|
|
 |
metaxa Гост
|
Пуснато на: Нед Окт 10, 2004 10:45 Заглавие: |
|
|
| razlikata beshe 3.6 volta,smiatam 4e ne e tolkova goliama ta da napravi poraziite koito mi biaha obiasneni.izviniavam se na Pan serviz ako sam gi zasegnal.niama6e da si zanesa kamerata tam ako ne znaeh 4e sa profesionalisti,no niakoi tehnik pri tiah iavno ne e loyalen,a mi be6e i zaiaveno 4e toi ne bil za 500lv. 4e tova da nesa 5 leva. |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Окт 10, 2004 12:00 Заглавие: |
|
|
| metaxa, нещо започваш да се оливаш и да си противоречиш. Ако наистина имаш какво да кажеш, опитай се да го систематизираш и го напиши в един пост. Не е нужно да пълниш форума с подобни тиради. Мисля, че всички разбраха какво искаш да кажеш. |
|
|
 |
metaxa Гост
|
Пуснато на: Нед Окт 10, 2004 12:16 Заглавие: |
|
|
| opitvah se da ubesnia po podrobno, no yavno niama smisal. |
|
|
 |
metaxa Гост
|
Пуснато на: Нед Окт 10, 2004 12:23 Заглавие: |
|
|
| pisha za posledno.ako niakoi ot vas moje da nameri platka za video camera Canon mv 730i molia da pi6e i da spomene tsenata.blagodaria predvaritelno. |
|
|
 |
|