| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
wankata Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Юли 27, 2006 17:18 Заглавие: PRINCE |
|
|
Ако някои знае кода за управление на това чудо наречено телевизор, нека да помогне.
PRINCE 21D02 Универсално дистанционно URC22B
[email protected] |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
bamze Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Юли 27, 2006 20:49 Заглавие: |
|
|
Недей така бе Ванка.Това чудо е правено в България и доколкото ми е известно има актвни участници в този форум ,който са участвали в разработката и производството му.  _________________ Иво Банов |
|
|
 |
velo Опитен потребител

Регистриран на: 08 Апр 2006 Мнения: 794 Местожителство: dimitrovgrad
|
Пуснато на: Чет Юли 27, 2006 20:55 Заглавие: |
|
|
| bamze написа: | Недей така бе Ванка.Това чудо е правено в България и доколкото ми е известно има актвни участници в този форум ,който са участвали в разработката и производството му.  | КОД 230 на пилот |
|
|
 |
wankata Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Юли 27, 2006 22:18 Заглавие: |
|
|
Значи имах едно едно старо дистанционно пак URC22B и с него си го управлявах без проблем с код (005), но това новото с тоя код(005) подкарва само усилването и цветовете и нищо друго.
Други марки телевизори ги управлява без проблем, затова си мисля че може би в телевизора е проблема,но защо тогава старото дистанционно го управляваше. Дали не се разминава честотата на инфрачервения диод и приемника на телевизора. Незнам какво да мисля. |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Юли 27, 2006 23:09 Заглавие: Re: PRINCE |
|
|
| wankata написа: | това чудо наречено телевизор,
PRINCE 21D02 |
Телевизора ама въобще не е лош,едно от добрите неща правени в България,вярно има си и малко кусури,в 99% синички дребнички на цвят-но ако има свестен кинескоп-това въобще ама не е лош телевизор.
Пробвай наред с кодовете за ITT книжка нямаш ли на тва универсално дистанционно? _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
wesko dilow Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Юли 27, 2006 23:17 Заглавие: PRINCE |
|
|
| bamze,добър си за провокатор-успя да ме събудиш.Наистина съм работил в завода за телевизори-Враца,където се произвеждаха ШАСИТАТА,като полуфабрикат,а оживяването беше в завод СОФИЯ-до з.д Кл.Ворошилов.Дистанционното наистина е много дървено и става за бодигард.Подобни стават от AIWA ITT-NOKIA Schneider и др. с протокола ITT-Intermetal. |
|
|
 |
ivan dimitrov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юли 28, 2006 6:22 Заглавие: |
|
|
| Здравейте!Мисля че известните като 55канални дистанционни със SAA1250 ставаха.А универсалното ви няма ли режим за търсене на код? |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юли 28, 2006 7:09 Заглавие: |
|
|
| wankata написа: | ....но това новото с тоя код(005) подкарва само усилването и цветовете и нищо друго.
....... Дали не се разминава честотата на инфрачервения диод и приемника на телевизора. Незнам какво да мисля. |
А аз мисля, че е достойно за раздел бисери (жалко, че няма такъв за сега). |
|
|
 |
wankata Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Юли 28, 2006 11:23 Заглавие: |
|
|
Да има и автоматичен режим за търсене и това пробвах но пак нищо.Нали ви казах с предишното се управляваше с (005) и с това с тоя код командва само усилването и цвета друго нищо,нито може да го пуска ,нито да го гаси,нито програмите превключва.Абе то и дистанционното е за 5лв ама като работи на други телевизори бсе пак си мисля че го бива.
Преди време четох в едно списание мисля че беше Радио и Телевизия за едно устроиство имаше и схемичка което свързано към микрофонния вход на компютъра и пидходящ софтуер можело да разчита кодовете на различни дистанционни, ама не помня къде съм го гледал.Някои чувал ли е за такова устроиство. |
|
|
 |
forum Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Авг 10, 2006 20:50 Заглавие: |
|
|
| този модел не беше ли процесор ....2066 и още 2 или3 шоколада околонего? |
|