| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
GS Гост
|
Пуснато на: Пет Окт 08, 2004 12:18 Заглавие: RM380 |
|
|
Колеги някои има ли представа може ли да се намери оригинално дистанционно за SONY RM380 и колко струва.
Благодаря |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Добри Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Окт 08, 2004 21:04 Заглавие: |
|
|
Провери във KSP, оттам съм купувал оригинални на SONY, на прилична цена. _________________ Дайте ми акъл и информация, пари не ви искам. |
|
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Окт 09, 2004 9:39 Заглавие: |
|
|
Оригинални на прилична цена НЯМА!!! Има китайски ментета за налко пари. Всяка заменка - Conel, Pilot, Visa е с многократно по - добро качество, пак за малко пари. Провери си номера, защото RM са над 600. Да не е 830? (с бялото копче)? Тогава P4024Y _________________ Ако двамата имаме по една ябълка и ги разменим, пак ще имаме по една.
Ако двамата имаме по една идея и ги разменим, ще имаме по две!
Oтопление и ВиК. Интелигентни отплителни системи. Проектиране продажба доставка монтаж |
|
|
 |
GS Гост
|
Пуснато на: Нед Окт 10, 2004 22:13 Заглавие: |
|
|
ДА извинете ме RM 830 но намерих RM 887 напълно задоволително покрива повечето функции на старото дистанционно Благодаря.  |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Окт 11, 2004 8:54 Заглавие: |
|
|
| Замяната не е съвсем удачна. Само за превключване на запаметените вече програми - става. |
|
|
 |
GS Гост
|
Пуснато на: Пон Окт 11, 2004 17:05 Заглавие: |
|
|
Не знам дали е удачна но мога да използвам всички менюта. Липсват може би някои функции на телетекста. но имам и още едно дистанционно DIGIPORT dg1792 с което го допълвам. Основния ми проблем беше липсата на възможност да настройвам каналите и стандарта на звука.
GS |
|
|
 |
|