| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Tiho Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Авг 01, 2006 20:43 Заглавие: Малко помощ за Blaupunkt SC202C |
|
|
Здравейте колеги, нуждая се от малко помощ за един авто касетофон Blaupunkt SC202C. Касетофона е мой личен и не му знам кода, а четенето на моторолски процесори не ми е силната страна, затова моля ако има някой от Варна който може да го сбори да се обади да му го занеса. е-маил: [email protected] тел. 0899197297
Забравих да добавя, че му е изтрит партидния номер и не става с калкулатор. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
mitachi Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Авг 01, 2006 22:20 Заглавие: |
|
|
| Интересно отношение към колегите които участват в този форум. За първи път чета, човек да се интересува в кой сервиз да си реши проблема? Дали да не получи бонус, и да му се помогне безплатно? |
|
|
 |
Tiho Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Авг 02, 2006 11:56 Заглавие: |
|
|
| Заради едно касетофонче не си заслужава ученето. А и сигурно програматорите които имам няма да стават. По принцип не смятам да започвам да разкодирам касетофони и затова питам за някой който може да го оправи срещу заплащане разбира се. |
|
|
 |
velo Опитен потребител

Регистриран на: 08 Апр 2006 Мнения: 794 Местожителство: dimitrovgrad
|
Пуснато на: Пет Авг 04, 2006 17:04 Заглавие: |
|
|
| mitachi написа: | | Интересно отношение към колегите които участват в този форум. За първи път чета, човек да се интересува в кой сервиз да си реши проблема? Дали да не получи бонус, и да му се помогне безплатно? | Аз съм съгласен да помогна безплатно заради боноса Но за сажаление не съм от варна  |
|
|
 |
|