| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Petyo Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Авг 02, 2006 18:42 Заглавие: Спешно моля за ПОМОЩ!!! |
|
|
| Днес си купих тележизор NEO Model: TV-2151TXF и от начало всичко бе супер,но след като се опитах да разместя програмите се получи нещо много гадно : някой от каналите се оказаха блокирани и каквото и да опитвах,не успях да ги отблокирам!Моля Ви за помощ,ако знаете как да се справя? |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Авг 02, 2006 18:45 Заглавие: |
|
|
| Опитай пак с обясненията, че нещо не е много ясно? |
|
|
 |
Petyo Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Авг 02, 2006 18:50 Заглавие: |
|
|
Опитах се да разместя програмите и да ги запаметя на други места!Преместих всички и когато реших да видч какво съм направил : на много от каналите пишеше : Блокирана програма!
Това е всичко! |
|
|
 |
Petyo Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Авг 02, 2006 19:33 Заглавие: |
|
|
Значи,ще се опитам да ти опиша подробно и точно всичко,което съм направил!
Телевизора го купих с запаметени програми но на друга кабелна.
Включих автоматичното търсене!Дотук добре!Почвиха се всички програми,но естественно разбъркани.Преписах си ги на лист и си ги номерирах.След това през едно от менютата
EXCHANGE
Password ----
Program 1
Program 2
EXCHANGE
пишейки срещу Program 1 номера на програмата,която искам да преместя,а срещу Program 2 номера на мястото на което искам да я преместя и минавайки през EXCHANGE ги запаметявах.Идеята беше следната : програма 1 отиваше на място 101,програма 2 на място 102 и т.н.След първия опит с 1-101,проверих резултата и го имаше.Тогава продължих нататък и така до края.След като приключих проверих отново резултата и тогава забелязах въпросния проблем!Пуснах отново телевизора на автоматично,но когато приключи и проверих каналите,същата работа!От 55 възможни 12 са блокирани.
Това е точно всичко,което съм правил.
Относно дистанционното :
на него пише NEO YKF-33B |
|
|
 |
MITASHKI Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Авг 03, 2006 11:56 Заглавие: |
|
|
| Виж да не са "SKIP" отделни позиции на ТV.Опитай да запомниш ръчно на блокирана позиция |
|
|
 |
bobykafe Опитен потребител

Регистриран на: 02 Ное 2004 Мнения: 1325 Местожителство: Стара Загора
|
Пуснато на: Чет Авг 03, 2006 15:45 Заглавие: |
|
|
Притеснява ме това password
След като сега си го купил, какво пише за това меню? Все трябва да имаш книжка с упътване.... _________________ Няма нищо по- унизително от това, да виждате идиоти, които успяват в начинания, в които сте се провалили
----------------
В този форум вече съм само на гости... |
|
|
 |
XPAHKO Активен потребител

|
Пуснато на: Чет Авг 03, 2006 18:06 Заглавие: |
|
|
| Да не би да е включена функцията родителски контрол - "parental lock".Използва се за заключване на каналите с неподходящо за деца съдържание. |
|
|
 |
|