| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
opus Гост
|
Пуснато на: Чет Окт 14, 2004 20:02 Заглавие: Dolby Surround - 5.1...........7.1 информация |
|
|
Смятам да си конструирам сам система 7.1 за компютъра ми. Преди това обаче трябва да попитам най-важния въпрос.... Какво има в заводска такава....малко съм невеж още и трябва да задам тези малко глупави въпроси:
1. Някакъв декодер ли има вътре- все пак сигналът излиза от обикновения три-канален изход
2.Мога ли сам да си направя такъв и от къде мога да си взема схема за него.................а може и да продават отделно(което ми се струва малко вероятно)
3. Абе ако може малко повече информация за тези добитъци:)
За сега е на тема планиране и за това са толкова повърхностни и въпросите ми..........някои ще кажат що не си купиш нова........това не е лоша идея но все пак не ми харесва звукът от онези мънички високоговорителчета, достойни за слушалки:) Колкото и да са скъпи все нещо не им достига. А и сам е интересно и занимателно и........  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
rusin Опитен потребител

Регистриран на: 18 Авг 2003 Мнения: 306 Местожителство: Stara Zagora
|
Пуснато на: Пет Окт 15, 2004 7:45 Заглавие: |
|
|
http://eshop.bg/forum/viewtopic.php?t=2149
направо си сложи подходящта звукова карта/7.1/ и после усилвателите /например ТДА1552/аз така направих за целта си купих стар РС и съм доволен, декодер не си струва да правиш просто като прочетеш поста ще разбереш за какво иде реч . УСПЕХ |
|
|
 |
opus Гост
|
Пуснато на: Пет Окт 15, 2004 16:21 Заглавие: |
|
|
ъъъъъъъъъъ.......... Не прочетох всички pdf-и ама как да вържа усилвателите за три каналния изход и изведнъж да станат 7.1.....
Може би малко тъп въпрос ама...........  |
|
|
 |
rusin Опитен потребител

Регистриран на: 18 Авг 2003 Мнения: 306 Местожителство: Stara Zagora
|
Пуснато на: Пон Окт 18, 2004 8:49 Заглавие: |
|
|
| не е тъп въпроса ти, щом имаш 3 изхода а те са за 3,5мм букса /като за слушалки/значи имаш 6 изхода/буксите са стерео/едната е за предни другата за задни и третата е център и бас трябва да го има това написано на картата ти. А карта ти каква марка е ? |
|
|
 |
|