| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
petio_elek Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Авг 04, 2006 17:04 Заглавие: TV SEG 1420T NE SMENQ SISTEMATA ZA ZVUKA??? |
|
|
| ZNAM KAK SE VLIZA V MENUTO NO IMA EDNI KODOVE EDINICI I NULI TE SA V RAZLI4NI OPCII I NEZNAM KAK TRQ DA GI PROGRAMIRAM ZA DA MOJE DA SMENQ STANDARTA ZA ZVUKA |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
dima Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Авг 04, 2006 17:40 Заглавие: |
|
|
Ще Ви помоля да пишете на кирилица,както е прието във форума.Писането с главни букви в Интернет е викане,не виждам необходимост от това за Вашия пост,поне не сте написали,че е спешно.Задайте по коректно въпроса си,доколкото знам/може и да се лъжа /,но за този модел в зависимост от буквата след 1426 са различни шасита.Вашия телевизор с какви ИС е направен? _________________ Димитър |
|
|
 |

|
Пуснато на: Съб Авг 05, 2006 17:12 Заглавие: |
|
|
| dima написа: | | Ще Ви помоля да пишете на кирилица,както е прието във форума.Писането с главни букви в Интернет е викане,не виждам необходимост от това за Вашия пост,поне не сте написали,че е спешно.Задайте по коректно въпроса си,доколкото знам/може и да се лъжа /,но за този модел в зависимост от буквата след 1426 са различни шасита.Вашия телевизор с какви ИС е направен? |
Значи телевизора e SEG 1420T ИС са :STV2246-видеопроцесор.
ST 92195C3B1/0E0-процесор,24c16-памет.И има само стандарт на звука BG не може да смени на друг стандарт.Ще бада много благодарен ако някои ми помогне благодаря предварително. |
|
|
 |
fishev Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Авг 05, 2006 17:28 Заглавие: |
|
|
Последно за кой модел телевизор и за кое шаси трябва да се направи корекция в сервиз Питам защото един път е NEO след това SEG  |
|
|
 |

|
Пуснато на: Съб Авг 05, 2006 17:31 Заглавие: |
|
|
| fishev написа: | Последно за кой модел телевизор и за кое шаси трябва да се направи корекция в сервиз Питам защото един път е NEO след това SEG  |
SEG е телев. грешката е моя но шасито не го пише. |
|
|
 |
dtmf Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Авг 07, 2006 3:14 Заглавие: |
|
|
| petio_elek написа: | | fishev написа: | Последно за кой модел телевизор и за кое шаси трябва да се направи корекция в сервиз Питам защото един път е NEO след това SEG  |
май ти трябва сервизно описание на шаси 11ак30 или 36. в руския монитор.нет.ру можеш да го намериш. Мисля че звука беше в опция 4 |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пон Авг 07, 2006 16:57 Заглавие: |
|
|
| dtmf написа: | | petio_elek написа: | | fishev написа: | Последно за кой модел телевизор и за кое шаси трябва да се направи корекция в сервиз Питам защото един път е NEO след това SEG  |
май ти трябва сервизно описание на шаси 11ак30 или 36. в руския монитор.нет.ру можеш да го намериш. Мисля че звука беше в опция 4 |
благодаря много но се справих с проблема .закривам темата. |
|
|
 |
|