|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
21 Гост
|
Пуснато на: Вто Авг 01, 2006 19:28 Заглавие: препоръчайте |
|
|
здравейте,дойде моментът за НОВ телефон-до 700лв и съм доста объркан в избора си затова се надявам вие да ме посъветвате някои неща
1.откъде да си взема телефона-има толкова много места.Искам да е сигурно място,да имат добър сервиз и естествено да са добри цените,а да,важно е и да може да се плаща с VISA.
2.не знам кой точно модел да е,нито пък марка, затова вие ще кажете,но знам какво ТРЯБВА да има:
-infrared;
-bluetooth;
-gprs;
-не е задължително,но ще е добре да има радио(не ми трябва mp3 player);
-желателно е да е с капаче или поне да не е с някакъв огромен дисплей,защото тея машини не умея да ги пазя ;
-камера не ми трябва,но знам,че всички телефони вече имат такава(тоест не ми е нужна качествена такава);
-ЕДНО ОТ НАЙ-ВАЖНИТЕ НЕЩА Е ДА ИМА ИЗДЪРЖЛИВА БАТЕРИЯ(В МОМЕНТА СЪМ С NOKIA 6230 И НЕ СЪМ ДОВОЛЕН ОТ БАТЕРИЯТА).Тоест gsm-a ще се ползва за говорене,а не за слушане на музика и прочие.
Търся нов,а не ползван апарат;
Сега вие сте наред...
Мерси предварително
- |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Ivailosp Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Авг 01, 2006 22:16 Заглавие: |
|
|
| k750 или к800 е твоя телефон. препоръчвам ти германос или мтел - те имат най-добрите сервизи |
|
|
 |
21 Гост
|
Пуснато на: Сря Авг 02, 2006 7:42 Заглавие: |
|
|
някой купувал ли е от Лугано къмпани ,сигурни ли са? |
|
|
 |
21 Гост
|
Пуснато на: Съб Авг 05, 2006 8:34 Заглавие: |
|
|
взех си nokia E61  |
|
|
 |
Ivailosp Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Авг 05, 2006 23:57 Заглавие: |
|
|
| нокия са дървета |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|