| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
wesko dilow Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Окт 09, 2004 22:24 Заглавие: схема на София 81 |
|
|
| И аз накрая се включвам,макар и късно.Този модел ми беше любимият,с мерак го купих през 1983г.,малко по-късно го изучих перфектно във завод Ворошилов,от там имам и пълното сервизно описание,книга с ремонтите и т.н.,но колегите по-горе са мъдри и практични хора.За телевизор на село е добър,но като монитор-забрави.Когато този модел се произвеждаше-компютрите ставаха само за сметачни машини.Сега разликите тв.-компютър са като небето и земята.Добре е човек да се вслушва в съветите на ветераните-много опит и мъдрост се крие в тях!Послишай и повярвай. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
petrushinov Активен потребител

|
Пуснато на: Нед Окт 10, 2004 13:42 Заглавие: |
|
|
разбирасе , че е така иначе нямаше да съм регистриран във форума няма нищо по ценно от практически съвет на опитен човек.... иначе знаете как е " сиромах човек жив дявол " а на мене ми се върти друго из главата и искам да попитам отново ...... дали има някаква ИС или някаква схема която да модулира видео сигнала за да се подаде на входа на антената ? |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Окт 10, 2004 13:57 Заглавие: |
|
|
Има готови модулатори:
-в магазина
-от някое старо и неработещо видео (а защо не и през самото видео, но този вариант ти беше предложен вече)
-от някоя стара видеоигра.
Но това което ще получиш от този телевизор (дори и да го подкараш) едва ли ще те задоволи. |
|
|
 |
petrushinov Активен потребител

|
Пуснато на: Нед Окт 10, 2004 14:01 Заглавие: |
|
|
мерси за информацията успех  |
|
|
 |
tvservice Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Окт 15, 2004 8:55 Заглавие: |
|
|
има и вариант да си сложиш разделителен трансформатор 220в >220в за да разделиш галванично шасито от мрежата и допълнително да си изведеш вход за видеосигнала. Преди няколко дни ремонтирах така направен телевизор, става и за монитор. _________________ Няма да умрем от глад докато има техника  |
|
|
 |
tvservice Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Окт 15, 2004 8:55 Заглавие: |
|
|
има и вариант да си сложиш разделителен трансформатор 220в >220в за да разделиш галванично шасито от мрежата и допълнително да си изведеш вход за видеосигнала. Преди няколко дни ремонтирах така направен телевизор, става и за монитор. _________________ Няма да умрем от глад докато има техника  |
|
|
 |
|