| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
grigor Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Авг 05, 2006 9:50 Заглавие: siemens C62 смяна на кабел |
|
|
Здравеите кажете ми моля как се разглобява свивката на C62 за да сменя лентовия кабел между дисплея и клавиатурата Благодаря предварително |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
ilian_cho Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Авг 05, 2006 15:34 Заглавие: |
|
|
| Ако е това което си мисля, става въпрос за кабелчето на самия дисплеи и то върви барабар с дисплея. Вие какво искате да сменявате? |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Съб Авг 05, 2006 17:57 Заглавие: |
|
|
телефона е згъваем, между клавиатурата и другата част минава кабел които се намира в свивката, разглобил съм целия телефон взел съм нов кабел и го пробвах телефона работи вече, но немога да отворя свивката мевду дисплея и клавиятурата като го напъна имам чувството, че ще се строши. Някои, ако е отварял такова чудо моля да ми помогне.Дано разбрахте какво искам да кажа етои и телефона http://mobibg.com/index.php?what=mobile&model=95 |
|
|
 |
Ivailosp Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Авг 05, 2006 23:56 Заглавие: |
|
|
| това е CF62, а не С62 като за начало - не си спомням много добре, но мисля, че имаше панта от едната страна, която първо трябва да натиснеш, за да извадиш механизма |
|
|
 |
ilian_cho Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Авг 06, 2006 19:53 Заглавие: |
|
|
| Това е сименс CF62 а не С62. Този телефон има панта, гледан отгоре от лявата страна. Отваря се като се натисне(пантата трябва да влезе навътре) тази панта. |
|
|
 |
mishomvp Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Авг 07, 2006 9:04 Заглавие: |
|
|
| ilian_cho написа: | | Това е сименс CF62 а не С62. Този телефон има панта, гледан отгоре от лявата страна. Отваря се като се натисне(пантата трябва да влезе навътре) тази панта. |
Тези дни ще снимам как се разглобява Имам един такъв и ще му направя една фото сесия  |
|
|
 |
|