| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
cecostar Опитен потребител

Регистриран на: 15 Май 2003 Мнения: 293 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Нед Авг 06, 2006 15:03 Заглавие: Philips car400 |
|
|
| Колеги,помогнете моля с бинче за този касетофон,но да е без код.Той е от опел и знам кода,но ми трябва за друга кола без дисплей. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
mitachi Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Авг 06, 2006 18:24 Заглавие: |
|
|
| Качи тук бина, за да го получиш обратно без код. Иначе има различни бинове. Не е много сигурно какво ще стане ако заредиш нещо друго. |
|
|
 |
bobitv Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Авг 06, 2006 19:56 Заглавие: |
|
|
| Пробвайте с дъмпа който Ви изпратих. |
|
|
 |
blueice Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Авг 06, 2006 21:01 Заглавие: |
|
|
| mitachi написа: | | Качи тук бина, за да го получиш обратно без код. Иначе има различни бинове. Не е много сигурно какво ще стане ако заредиш нещо друго. |
Колегата е прав 100%,поне аз съм се сблъсквал с две разновидности на модела.Ако вкараш грешен дъмп радиото не пали! _________________ Майстор без бира, нищо не разбира! |
|
|
 |
dtmf Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Авг 07, 2006 2:55 Заглавие: Re: Philips car400 |
|
|
| cecostar написа: | | Колеги,помогнете моля с бинче за този касетофон,но да е без код.Той е от опел и знам кода,но ми трябва за друга кола без дисплей. |
щом знаеш кода-имаше някаква тънкост за въвеждането му, първо се задържаше един или 2 бутона и после се включваше захранването на касетофона...ако ти е от полза) |
|
|
 |
gmg_service Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Авг 07, 2006 9:48 Заглавие: re |
|
|
Намери някой Opel под ръка,въведи верният код.Да заработи радиото.Спираш го,задържаш AS и едновременно пускаш кас.Вече трябва да ти изпише CODE.Въвеждаш отново кода ,и си готов.( без код)  |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пон Авг 07, 2006 10:55 Заглавие: |
|
|
Благодяря Ви колеги.
Кода го знам,и си мислех,че ще хвана последователността на въвеждане на другия опел,обаче,като го включихме - излезе SAFE и до там беше.Сега ще пробвам с този дето ми го прати БобиТВ и ако не стане,ще ви кача стария бин на сайта.Аз имам няколко,но с тях не става. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Съб Авг 12, 2006 10:48 Заглавие: |
|
|
Бина дето ми го прати БобиТВ го записах и ми изписа PANEL - все едно,че не сме сложили панела.
Качвам стария бин с код 5814 - ако може нещо да направите по него - ще Ви бъда много благодарен! |
|
|
 |
plamen petrov Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Авг 12, 2006 11:41 Заглавие: |
|
|
Ама си се омазал .При въведен код и отключен касетофон ако въведеш кода отново кода се забранява.По горе ти е написано.При забранен код ако го въведеш отново кода се активира.Това важи за всички касетофони на които се натиска бутон или бутони за влизане в режим на въвеждане на код. _________________ Директна връзка Skype-plamenpetrov8281 |
|
|
 |

|
Пуснато на: Съб Авг 12, 2006 12:10 Заглавие: |
|
|
| Ще пробвам тогава и този вариант - истината е ,че не знам кои бутони се задържат на този модел,а няма инфо за него и колата е купена така,докато не са извадили касетофона,да госменят с друг.И сега искат да го сложат на друга кола без дисплей.Опела ми е под ръка и мога да пробвам. |
|
|
 |
|