| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
design Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Авг 07, 2006 15:06 Заглавие: |
|
|
Ето това е нещо сериозно!
Благодаря за следата която ми подаваш! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
VALDEMAR Активен потребител

|
Пуснато на: Пон Авг 07, 2006 18:52 Заглавие: |
|
|
Ако можеш направи снимка на дефекта,ако не става или не се вижда опиши го подробно и изпрати едно писмо до PHILIPS-България .Но намери официалния им сайт а не на сервизните вериги,щото бая станаха и те.Същата процедура правиш и към Комисията за защита на потребителите във вашия град.Напомни и на търговеца от който си го купил за какво става въпрос и какво смяташ да направиш.
А иначе сервизи много!!
Твърде ти е млад уреда за да го метнем с поялниците ида го накичим със жици и други такива чудеса!!!
Резултата е божа работа !!! |
|
|
 |
fishev Опитен потребител

|
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Пон Авг 07, 2006 21:01 Заглавие: |
|
|
| Не виждам защо му отговаряте.Той не дава никакво инфо и най вероятно вижда несъществуващ проблем.Просто му прочетете другие постове. |
|
|
 |
grishan Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Авг 07, 2006 21:11 Заглавие: |
|
|
| Anonymous написа: | | Не виждам защо му отговаряте.Той не дава никакво инфо и най вероятно вижда несъществуващ проблем.Просто му прочетете другие постове. |
Не забелязах,че не съм логнат,но му вижте и правописа:Видим дефект в разстера.Освен това мисля,че това е форум за да си помагаме,а не бюро жалби. |
|
|
 |
design Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Авг 08, 2006 9:23 Заглавие: |
|
|
Боже!? Сигурно съм някакъв глупак! Аз си въобразявам, че земята се върти!!! Една препоръка: Нека некадърниците коментиращите този проблем да се откажат от професията си за да не свалят ценза на телевизиония техник като цяло, към който нямам нищо лично. Значи когато нещо не е наред и дразни у нас му се казва такъв ти бил късмета. Моля без коментари от този род. Аз съм се обърнал за вашата помощ, а не щото ми се губи времето в писане.
Писах вече, който се е сблъсквал с подобно нещо нека само той коментира. |
|
|
 |
ПАН СЕРВИЗ Гост
|
Пуснато на: Вто Авг 08, 2006 10:49 Заглавие: |
|
|
Господин Куюрчиев, тъй като вече излизате от добрия тон и персонално обвинявате Пансервиз в некъдърност искам да поясня на посетителите на форума за какво става дума.
Горепосочения клиент твърди че на черен растер,когато се вдигне яркоста над 70% се забелязвала тази "черта".Такава черта не е забелязана дори и от представителя на Филипс България ,с когото проверявахме апарата.Съгласете се когато човек иска да намери някакъв дефект в който и да е телевизор ще го намери.Ако не е в картината ще е във звука.Все пак това не е студиен монитор, за да е перфектен.Това е битов телевизор!
Колеги, ако имаше подобни черти или точки или каквото каже клиента , как само той го е забелязал и никой друг?При продадени няколко десетки хиляди броя от този модел.Нали щяха да ни залеят с оплаквания.
Не се подавайте на провокации.Благодаря за вниманието. |
|
|
 |
vladimirstanoev Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Авг 08, 2006 11:26 Заглавие: |
|
|
| design написа: | | ...Една препоръка: Нека некадърниците коментиращите този проблем да се откажат от професията си за да не свалят ценза на телевизиония техник като цяло, към който нямам нищо лично. | Разбрахме, че 99% сме некадърници и гледаме само големината , хубостта и цветовете, но понякога и на твоя 1%, въпреки че гледат и други неща, им се случва без да разберат да си купят ТВ с фабричен дефект. | design написа: | | ...Писах вече, който се е сблъсквал с подобно нещо нека само той коментира. | С коментари и рев по форумите няма да си оправиш ТВ-то. Ако си решил да се учиш на него, запретвай ръкави, включвай уредите и започвай. Кинескопа има хоризонтална развивка, вертикална развивка и още няколко напрежения. Като видиш с осцилоскопа кое точно ти прави чертата - тръгваш назад по схемата и го поправяш.
Не го приемай като лично отношение към твоята техническа култура, но ми се струва по-добре да послушаш съвета на VALDEMAR. Успех! |
|
|
 |
design Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Авг 08, 2006 16:03 Заглавие: |
|
|
На отговора на ПАН Сервиз:
Съжелявам ако с моята оценка за вашата некомпетенция ви обиждам, но в случая визуалния проблем с вертикалната черта в общия разстер съществуваше. Трябваше ли да идвам лично при вас за да ви я покажа и ви направя всички тестове при които тя е неотлъчно в картината. До кога на черното ще викаме бяло?! По горе съм писал за проблемата наречена >изостанали от новостите на проблемите<. РАДОСТНАТА НОВИНА Е, че телевизора вече е оправен от около 2 часа. Проблема беше много смешен и изпадайки в смях трима ваши колеги доста се почудиха, как може такова нещо да бъде отмятано като несъстоятелно и измислица на клиента.
Закривам темата!!! Жалко за бъдещите потърпевши като мен, които ще идват при вас за помощ и сервизно обслужване.
Господ да им е на ПОМОЩ!!!
Продължавайте да си вярвате, че сте в час с материала. |
|
|
 |
angele Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Авг 08, 2006 16:16 Заглавие: |
|
|
А не беше ли по-добре да споменете какъв е бил дефекта,просто за информация? _________________ Az sam |
|
|
 |
|