Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Clarion PU-2294B

Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Ремонти (на битова електроника)- Electronic equipment repairs

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
dima
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Добрич

МнениеПуснато на: Вто Авг 08, 2006 16:02    Заглавие: Clarion PU-2294B Отговорете с цитат

Може ли да се сметне по сериен номер кода на Clarion PU-2294B или поне дали паметите за PU-2294А и PU-2294B са еднакви.

CL0402Y0318273

Благодаря предварително.
mitachi
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Дупница

МнениеПуснато на: Вто Авг 08, 2006 16:53    Заглавие: Отговорете с цитат

По принцип някои се смятат по номер, ама не по тоя номер дето си дал.Ако има два номера на капака един под друг, напиши ги тук. По тоя номер излиза 3441, но мисля че не е това.

Последната промяна е направена от mitachi на Вто Авг 08, 2006 16:56; мнението е било променяно общо 1 път
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
saaemo
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Вто Авг 08, 2006 16:55    Заглавие: Re: Clarion PU-2294B Отговорете с цитат

dima написа:
Може ли да се сметне по сериен номер кода на Clarion PU-2294B или поне дали паметите за PU-2294А и PU-2294B са еднакви.

CL0402Y0318273

Благодаря предварително.

За код по с/н се съмнявам да стане би трябвало да са с еднакви дъмпове имам за 2294А ще го пусна на пощата и друго там е 93c46 с завъртяни пинове
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя Yahoo Messenger
mitachi
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Вто Авг 08, 2006 16:59    Заглавие: Re: Clarion PU-2294B Отговорете с цитат

saaemo написа:
dima написа:

CL0402Y0318273

Благодаря предварително.

За код по с/н се съмнявам да стане би трябвало да са с еднакви дъмпове имам за 2294А ще го пусна на пощата и друго там е 93c46 с завъртяни пинове

Емо, аз пуснах доста вече по тоя начин. Погледнете в атача какво съм си записал.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
saaemo
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Вто Авг 08, 2006 17:04    Заглавие: Re: Clarion PU-2294B Отговорете с цитат

mitachi написа:
saaemo написа:
dima написа:

CL0402Y0318273

Благодаря предварително.

Емо, аз пуснах доста вече по тоя начин. Погледнете в атача какво съм си записал.

Да може и да си прав,но едно работещо дъмпче си е друго Very Happy Very Happy Very Happy
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя Yahoo Messenger
krassy_m
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Стара Загора

МнениеПуснато на: Вто Авг 08, 2006 19:18    Заглавие: Отговорете с цитат

Мианалата седмица правих такъв и нещо не ми се получи с инфото която имах за А.Нложи се да си намеря сам кода и за това и аз ще ти пусна в пощата сигурен бин за 2294В.Само не съм сигурен дали няма да се наложи да го свапнеш.
П>С.Иначе паметите са еднакви физически.

Между другото това радио изкара всичко на дислея само не ми изкара информация за станцията на която се намира/нито честота ,нито RDS/Като го гледам така дали не трябва да има втори дисплей или това при мен има някакъв проблем? Rolling Eyes

Последната промяна е направена от krassy_m на Вто Авг 08, 2006 19:28; мнението е било променяно общо 1 път
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
mitachi
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Вто Авг 08, 2006 19:22    Заглавие: Отговорете с цитат

Аз съм противник да се качват нови дъмпове на касетофони. Дима, доколкото знам не се занимава много с тая работа. Ако е до дъмпа, нека го качи тук, и кода е ясен. Защо трябва да се записва от друг касетофон?
Върнете се в началото
dima
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Добрич

МнениеПуснато на: Вто Авг 08, 2006 19:39    Заглавие: Отговорете с цитат

Благодаря Ви утре ще гледам да го кача рано сутирнта.Наистина касетофоните не са ми силната страна.
mitachi
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Вто Авг 08, 2006 19:43    Заглавие: Отговорете с цитат

dima написа:
Благодаря Ви утре ще гледам да го кача рано сутирнта.Наистина касетофоните не са ми силната страна.

Провери все пак и това което съм атачвал. Независимо че не се толерира смятане по сериен номер, това важи за съвсем други хора!
Ако мога да спестя едно сваляне на дъмп от теб, ще съм безкрайно щастлив!
Върнете се в началото
vili
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Търговище

МнениеПуснато на: Вто Авг 08, 2006 21:58    Заглавие: Отговорете с цитат

проверете си пощата
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Ремонти (на битова електроника)- Electronic equipment repairs Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети