Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Видим дефект в разстера
Иди на страница Предишна  1, 2, 3

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
pepi_voinishki1957
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Вто Авг 08, 2006 16:30    Заглавие: Отговорете с цитат

А не беше ли по добре и да кажете имената на колегите и къде работят та да има на кого да казваме "учителю" и славата им да се носи.
Very Happy
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
ELP
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Вто Авг 08, 2006 16:33    Заглавие: Отговорете с цитат

Като не ви харесва даден сервиз- сменяте го ,пазарна икономика.Не виждам причини да разлайваме кучетата из форума ,не че някой е идеален ,и аз не съм ,но все пак нека имате малко повече уважение към нас ,защото не се знае кога пак ще ви потрябва сервиз!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
grishan
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Вто Авг 08, 2006 16:48    Заглавие: Отговорете с цитат

Такъв случай съм имал със Sony.Клиента си го беше отварял и беше преместил кабела на RGB близо до отклонителната система (линията беше една и се забелязваше само при определени кадри например при футболен мач) и ако и тук е така,то не дефекта,а собственика е смешен.Колеги,в ПАН сервиз работят такива като нас и твърдя,че са добри техници,така че не вярвайте на всичко написано от този.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Bojilov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Сря Авг 09, 2006 0:24    Заглавие: Отговорете с цитат

И аз познавам много от хората работещи и в ПАН-сервиз и в оторизирани сервизи на Филипс и ги считам за много ерудирани и добри специалисти,да се наричат подобни хора-"че не са в час със съвременната техника" и че "нищо не разбират" и че "като видят нещо цифрово и едва ли не изпадат в паника"
-цитирам му словоизлеянията по памет и от двете теми-Ами обидно е!
Още по-обидно е когато го пише човек,който пише "разстер" и допуска темподобни елементарни грешки,които се учат в учебника по Геометрия за 6ти клас.
Ето я и другата тема със същия участник и същите "бисери"-
http://forum.eshop.bg/viewtopic.php?t=21549&start=10&topicshow=Philips%20-%20баланс%20на%20белия%20цвят
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Филипов
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Плевен

МнениеПуснато на: Сря Авг 09, 2006 2:45    Заглавие: Отговорете с цитат

Ще помоля design да сподели решението на проблема, защото случая не е единствен.
Останалите да не се заяждат за правопис и бисери, защото във форума гъмжи от такива за разлика от тази тема.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Yahoo Messenger
Ще се пиша гост
Гост

МнениеПуснато на: Сря Авг 09, 2006 9:31    Заглавие: Отговорете с цитат

Няма да сподели!Още в най-първия си пост, беще писал че е поканил някакъв негов приятел и докато сложи ракията на масата той е поправил телевизора и закрива темата.За жалост не мога да намеря този пост за да видите какво е казвал.Сега е пак същото но вече са група техници.Това поведение не се ли нарича лъжа?Чудя се кога пак ще видим пост от тоя!
Не разбирам как не ви обиждат твърденията, че няма свестни техници, че сме некадърници и простаци, че само разваляме техниката.И това в специализиран форум!Май всеки се радва че ругаят конкуренцията а не него.Къде е солидарността?
Върнете се в началото
Bojilov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Сря Авг 09, 2006 10:43    Заглавие: Отговорете с цитат

Ще се пиша гост написа:
Не разбирам как не ви обиждат твърденията, че няма свестни техници, че сме некадърници и простаци, че само разваляме техниката.И това в специализиран форум!Май всеки се радва че ругаят конкуренцията а не него.Къде е солидарността?

Напълно съм съгласен с теб!
Филипов,къде ги другите случаи?Тук ли?
http://forum.eshop.bg/viewtopic.php?t=21267&topicshow=ВНИМАНИЕ%20!!!%20Скрити%20дефекти%20в%20ТВ%20партида%20на%20PHILIPS29PT9020
Ми тя темата пак е писана от същия автор.
Аз съм правил такива Филипси и проблем не съм видял.
Във Пан-сервиз въпросната черта също не са я видели.
Представителя на Филипс също не я е видял.
Само клиента я е видял тая черта-5мм едвазабележима и то появяваща се при над 70% яркост и то само на черен фон?
Ти така някога у вас да си сядал да надуеш яркост до дупка,да пуснеш черно поле или AV и да тръгнеш да се взираш за тая 5мм "едвазабележима" черта и то забележима само за някои.
И ти и аз много добре знаем че има такива клиенти-тук защо има чертичка,ако ли не-там ще намери кусур,ако ли не в звука ще открие проблем.Нима не си срещал такива клиенти?
Гост

МнениеПуснато на: Сря Авг 09, 2006 11:21    Заглавие: Отговорете с цитат

Браво г-н Божилов!
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2, 3
Страница 3 от 3

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети