| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
pavlin v Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Авг 07, 2006 14:16 Заглавие: Samsung e700 смяна кабел |
|
|
По какъв начин се разлепва дисплея за да се смени кабела,имам чуство че ще се счупи.  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
makaveliitali Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Авг 08, 2006 22:00 Заглавие: :) |
|
|
Ако ти кажа ми взима6 хляба 0885259062 - 6те го видим и 6те се договорим не6то евтинко |
|
|
 |
Ivailosp Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Авг 09, 2006 8:32 Заглавие: |
|
|
35лв за смяната на лентовия кабел + 1 месец гаранция
makaveliitali по-добра цена ли предлагаш |
|
|
 |

|
Пуснато на: Сря Авг 09, 2006 9:41 Заглавие: |
|
|
Ако си предлагаме така услугите тогава защо е този ФОРУМ.Което знам и е имало въпрос винаги съм помагал,нищо не крия независимо за какво е проблема,но явно не всички са на това мнение,някои иска само да взима бес да дава не е колегиално,а за моя проблем имам къде да ми го направавят и без да плащам но ми беше интересно аз да го сменя.  |
|
|
 |
ilian_cho Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Авг 09, 2006 15:17 Заглавие: |
|
|
АЗ го правя тека:
1: на ниска температура награявам от обратната страна големия дисплей(след като се откачи кабелчето за осветлението).След това нагряване лепилото с което е залепен към лентата омеква. Внимателно с една отверчица се отлепва самия дисп.
2: Свалянето на самия дисп от лентата го правя като от обратната страна грея с духалката и така големия дисп се отделя невредим ( не го дърпам а го плъзгам).
3:Абсолютно същата процедура е и с малкия дисп.
4: Лепенето на дисплеите върху новата лента го правя с поялник.
5: Късмет |
|
|
 |
голям гост Гост
|
Пуснато на: Нед Авг 13, 2006 23:17 Заглавие: |
|
|
големия дисплей се отлепва без проблем където е запоен към лен.кабел се капват 2-3 капки кореселин и след това с духалката...,малкия е същатата процедура но много внимателно и си готов ако го прегрееш като го сваляш малкия дисплей е мъртав и се бъркаш с някой лев или има късо по лентовия кабел м/у +15в. и някой крак имаджинг процесора умира имам вече наколко случая такива и Петър-който го познава................ съм го пцувал много заради скапани лентови кабели.Това е и успех.
п.с. мързи бме да се логвам. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пон Авг 14, 2006 9:10 Заглавие: |
|
|
Благодаря колеги,кабелчето го взех от УЕСТЪРН с налепени части но един познат ми каза че били фалшиви и не тръгвали?????????  |
|
|
 |
ilian_cho Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Авг 15, 2006 13:57 Заглавие: |
|
|
| Колега, виждам, че сте от софия. Пробвал съм кабели от къде ли не. Най-качествените кабели са от адмирал грууп. бул Янко Сакъзов 56. Ако искате да сте 100 процента сигурни в кабелите си вземете от там. От уестърн не са много читави кабелите. Основния проблем с техните кабели за Е700 е осветлението. Попадал съм на техни кабели на които въобще не тръгва осветлението или пък чипа за осветлението на големия дисп грее. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Вто Авг 15, 2006 14:27 Заглавие: |
|
|
Благодаря за съдеиствието.  |
|