Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Телевидение
Иди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща

Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
velo
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: dimitrovgrad

МнениеПуснато на: Съб Авг 12, 2006 15:45    Заглавие: Re: Buga Buga Отговорете с цитат

Избръснат Тип написа:
Мухахахахахахах ще ме набиеш ли ? я кажи като знае толкоз мноо
Не само ще те бия ами и ще ти с4упя някоя друга кост.И знаиш ли що?"ЩОТ СИ ПРОСТ. за тва ще те бия.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Бай Пас
Гост

МнениеПуснато на: Съб Авг 12, 2006 15:52    Заглавие: Май се нервира А? Отговорете с цитат

ти като си по умен ми кажи как ще ме набиеш през монитора ли или като се празниш на гърба на мамка ти П-хахахахахахахаааа Бауууууууу
Върнете се в началото
velo
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Съб Авг 12, 2006 15:57    Заглавие: Re: Май се нервира А? Отговорете с цитат

Бай Пас написа:
ти като си по умен ми кажи как ще ме набиеш през монитора ли или като се празниш на гърба на мамка ти П-хахахахахахахаааа Бауууууууу
Aми ти кат си толкова отворен малко педал4е има ми данните що не се свържеш с мен да ти обясня как ще се празня на маика ти по гърба на бащати ако го знаеш кое по гъза и на теб по врата космясал
Върнете се в началото
Pra-star
Гост

МнениеПуснато на: Съб Авг 12, 2006 16:03    Заглавие: Бай Пас и СЪРЦЕТО Отговорете с цитат

Аз не съм казвал че ще те бия затова не ме интересуват данните ти + туи не съм малък ако може спри с цитатите и дай по същество ти май нещо се обърка към края на изречението (там с празненето) ще може ли като ми отговаряш да не използваш моите думи а да си измислисвои.И ако може пиши повече текст иначе ще си помисля че нямаш думи А?
Върнете се в началото
ЪЪЪЪЪЪЪХ
Гост

МнениеПуснато на: Съб Авг 12, 2006 16:08    Заглавие: Аз сън Медиум Отговорете с цитат

Забавляваш ли се Question
Върнете се в началото
velo
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Съб Авг 12, 2006 16:10    Заглавие: Re: Бай Пас и СЪРЦЕТО Отговорете с цитат

Pra-star написа:
Аз не съм казвал че ще те бия затова не ме интересуват данните ти + туи не съм малък ако може спри с цитатите и дай по същество ти май нещо се обърка към края на изречението (там с празненето) ще може ли като ми отговаряш да не използваш моите думи а да си измислисвои.И ако може пиши повече текст иначе ще си помисля че нямаш думи А?
А като не си малък защо се даржиш като такъв бе човек?Влез в форума кажи блага дума пък току виж някои помогнал.
Върнете се в началото
Запечен Гъз
Гост

МнениеПуснато на: Съб Авг 12, 2006 16:10    Заглавие: Изсрах Лайно Отговорете с цитат

Затапих ли те ?
Върнете се в началото
milenjs
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: гр.Котел

МнениеПуснато на: Съб Авг 12, 2006 16:11    Заглавие: Отговорете с цитат

Или си надрусан?
Върнете се в началото
Надрусания
Гост

МнениеПуснато на: Съб Авг 12, 2006 16:15    Заглавие: I'm so High Отговорете с цитат

milenjs написа:
Или си надрусан?

Не се задълбочавай толкова много с размислите
Върнете се в началото
pepi_voinishki1957
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Съб Авг 12, 2006 16:16    Заглавие: Отговорете с цитат

Абе хора какво ви става слънцето ли ви напече,така ли трябва да си общуваме по между си,някой няма ли да слага катинара вече.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща
Страница 2 от 3

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети