| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
vescherry Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Авг 16, 2006 8:11 Заглавие: Philips chassis L6. |
|
|
Колеги,извинявам се предварително,може би е писано по въпроса.Конкретно този Philips е пострадал от мълния,но всичко работи с изключение на вертикалната развивка-хоризонтална черта,за което се съмнявам във TDA8361.Въпроса ми е - заменяха ли се с TDA8362A.Ако не се лъжа TDA8361А се заменяше само със същата,но за тоя случай искам само да проверя развивката понеже имам в наличност TDA8362А. _________________ Никога не предпочитай личната си глупост пред полезния съвет. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Noel Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Авг 16, 2006 8:30 Заглавие: |
|
|
Буква А само с буква А иначе до сега не съм успявал да заменя една с друга _________________ Ако не мога да го поправя значи не е развалено .........но живота крие и изненади  |
|
|
 |
Dobri Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Авг 16, 2006 13:42 Заглавие: |
|
|
| По въпроса с замяната съм на същото мнение като Noel. Аз обаче имам една молба, на това шаси от лявата страна на ТХО има едно съпротивление, маркирано като 3430 молбата ми е да ми кажеш стойността, тъй като при мен някой го е махнал. |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Авг 16, 2006 14:29 Заглавие: |
|
|
без буква,с буква B,с буква 3Y и с буква 5Y са напълно взаимозаменяеми-най-много да ти се наложи съвсем лека доработка на схемата,около кварцовете.
С буква А си иска за замяна само и единствено с буква А-други не стават. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
RAI Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Авг 16, 2006 17:44 Заглавие: |
|
|
Буква А има друго разположение на изводите за АРУ и ВО.
RAI |
|
|
 |
vescherry Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Авг 17, 2006 8:37 Заглавие: |
|
|
Благодаря за помоща.На въпроса на колегата Dobri - резистора е със стойност 820Ом.(сива,червена,кафява,златиста,бяла)Мерих го и с уреда. _________________ Никога не предпочитай личната си глупост пред полезния съвет. |
|
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Авг 17, 2006 8:42 Заглавие: |
|
|
Сега правя такъв и меря съпротивлението и ми показва на уреда 980ома. Цветовете са кафяв чер червен златист. Така че стойноста е около 1 ком.  _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
|
 |
Dobri Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Авг 17, 2006 8:52 Заглавие: |
|
|
| Благодарности на vescherry и Коцев, отивам да пробвам. |
|