|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
dinmat Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Авг 17, 2006 18:34 Заглавие: SE K 700 |
|
|
имам неработещ к700, взех го втора употреба /голяма грешка , досега не си бях патил... но всяко нещо си има първи път / , в началото ми правеше проблем като се изключваше от време на време - на 5-тото, на 10 или на N-тото звънене., особенно при ситуация че батерията не му бе заредена съвсем, когато някои ме търси.Дадох го на един познат, като го предупредих да не се занимава в случаи че не може да го отремонтира.Но тои ме уверяваше че ще успее да го поправи..., да ама не , както се опасявах развали го напълно и един разговор не прави телефона сега .Доколкото знам му е сменял три пъти според неговите думи крайното стъпало, очевидно безрезултатно.
Въпроса ми е може ли да ми дадете координати на хора или фирми в Пловдив, които биха могли да решат този проблем, разбиора се ще им заплатя каквото е необходимо за ремонта.
Предварително Ви благодаря.
Динко - [email protected] |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|