Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Изграждане на домофонна инсталация

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Обща електроника - General Electronics

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
pamporov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Чет Авг 17, 2006 20:30    Заглавие: Изграждане на домофонна инсталация Отговорете с цитат

Моля дайте предложения за фирма занимаваща се с възстановяване или изграждане на нова домофонна инсталация. Обекта е 5 етажен панелен блок намиращ се в Пловдив, ще се работи само в единия вход (засега) който има 15 апартамента. Не се цели скъпа и претенциозна техника тъй като обитателите не са от заможните Smile Очаквам предложения тук, на лични , или на ICQ-то ми.

Последната промяна е направена от pamporov на Пет Авг 18, 2006 8:31; мнението е било променяно общо 1 път
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
nankov
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Хасково

МнениеПуснато на: Пет Авг 18, 2006 7:19    Заглавие: Отговорете с цитат

Кажи колко ще платят и ако си заслужава да я почваме Very Happy
Gancho
Гост

МнениеПуснато на: Пет Авг 18, 2006 9:02    Заглавие: Re: Изграждане на домофонна инсталация Отговорете с цитат

pamporov написа:
Моля дайте предложения за фирма занимаваща се с възстановяване или изграждане на нова домофонна инсталация. Обекта е 5 етажен панелен блок намиращ се в Пловдив, ще се работи само в единия вход (засега) който има 15 апартамента. Не се цели скъпа и претенциозна техника тъй като обитателите не са от заможните Smile Очаквам предложения тук, на лични , или на ICQ-то ми.

Аз купих готова от конрад и си викнах човек да я монтира излезе по 33лв на апартамен за 23 апартамента, при тебе поне 40 ще е заради това че сте по малко апартамента и цената ще се повиши от таблото и другите общи неща !
Върнете се в началото
pamporov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пет Авг 18, 2006 10:02    Заглавие: Отговорете с цитат

Би ли дал подробности, каква е инсталацията която си купил, какво включва, от къде е този човек който я монтира?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Gancho
Гост

МнениеПуснато на: Съб Авг 19, 2006 6:55    Заглавие: Hm Отговорете с цитат

pamporov написа:
Би ли дал подробности, каква е инсталацията която си купил, какво включва, от къде е този човек който я монтира?

За съжаление надали ще ти свърши работа този който ми я монтира т.като съм от друг град . Аз като ходих нещо да купувам от конрад стана на въпрос за домофонни уредби и те ми предложиха и не бяха скъпи .
Отиди разходи се до конрад питай какво имат, а за монтажа може да имат хора които да монтират, а може да ти дадат координати на фирма или някой който да ти я монтира.
Върнете се в началото
dinmat
Нов потребител
Нов потребител

Местожителство: Plovdiv

МнениеПуснато на: Съб Авг 19, 2006 17:05    Заглавие: Отговорете с цитат

В блока Ви има ли /имало ли е/ запазени кабели от същтествуващта домофонна уредба?Защото е от зна4ение дали 6те се прекарват наново кабели или 6те се ползва преди6на инсталация., цената на домофоните не е висока а и електромагнитни брави има за по 20 лева.
В Пловдив има една фирма , която произвежда и монтира тези устройства , офиса им е в една затънтена ули4ка успоредна на Богомил , в близост до бул. Изто4ен , мисля 4е се казжат "АУДИО".
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Обща електроника - General Electronics Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети