Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

ATI 9000 проблем с TV OUT

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Ремонти на компютърна и офис техника-Computer and office equipment

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
dinmat
Нов потребител
Нов потребител

Местожителство: Plovdiv

МнениеПуснато на: Пон Авг 21, 2006 12:19    Заглавие: ATI 9000 проблем с TV OUT Отговорете с цитат

става въпрос за това, че към въпросната карта съм включил монитор и телевизор /21" Елит/ , но както и да променям настройките само на едното имам реално изображение , в момента съм го оставил на наи-приемливия вариант , така че ми дава картина на Елита, а на монитора изображението е без движение , както си е на десктопа .ТV OUT e S-Video с преходник към чинч.Проблема не знам дали е от настройиките които съм направил или от следното написано към описанието на картата.."Some PC monitors in Europe cannot be used simultaneously with TV display Shocked When you enable TV display in Europe, the refresh rate for the monitor and TV is set to 50Hz. Some monitors may not suport the refresh rate and could be damaged ....". *б*х м*м* му освен че няма и да бача а ми и монитора може и да се прецака. Някои да знае каква може да е причината туи да не работи /идея си нямам може и някакви драйвери да му трябва да се инсталират Question / или да знае карта при която да няма проблем в подобна ситуация?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
nikolovs
Активен потребител
Активен потребител

МнениеПуснато на: Нед Сеп 10, 2006 23:47    Заглавие: Re: ATI 9000 проблем с TV OUT Отговорете с цитат

dinmat написа:
става въпрос за това, че към въпросната карта съм включил монитор и телевизор /21" Елит/ , но както и да променям настройките само на едното имам реално изображение , в момента съм го оставил на наи-приемливия вариант , така че ми дава картина на Елита, а на монитора изображението е без движение , както си е на десктопа .ТV OUT e S-Video с преходник към чинч.Проблема не знам дали е от настройиките които съм направил или от следното написано към описанието на картата.."Some PC monitors in Europe cannot be used simultaneously with TV display Shocked When you enable TV display in Europe, the refresh rate for the monitor and TV is set to 50Hz. Some monitors may not suport the refresh rate and could be damaged ....". *б*х м*м* му освен че няма и да бача а ми и монитора може и да се прецака. Някои да знае каква може да е причината туи да не работи /идея си нямам може и някакви драйвери да му трябва да се инсталират Question / или да знае карта при която да няма проблем в подобна ситуация?

Явно нешто телевизора ти не е савместим сас видео картата ти.Пробваи да смениш драиверите на видео картата с по нови и пак упитаи
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
slav4o.com
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Велико Търново

МнениеПуснато на: Пон Сеп 11, 2006 9:50    Заглавие: Отговорете с цитат

Не ми стана много ясно, все пак нали са на отделни изходи. Какво имаш в предвид "реално изображение" Ако проблема е че не се четат буквите, то опитай с резолюция 768х576
Върнете се в началото
pepi_voinishki1957
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пон Сеп 11, 2006 10:56    Заглавие: Отговорете с цитат

Телевизора си е екстра и видеокартата също.Оправи си настройките на видео картата.В настройката на видеокартата в момента ти е на EXTENDET а трябва да го сложиш на CLONE.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
dinmat
Нов потребител
Нов потребител

Местожителство: Plovdiv

МнениеПуснато на: Вто Сеп 12, 2006 17:04    Заглавие: Отговорете с цитат

slav4o.com .."Не ми стана много ясно, все пак нали са на отделни изходи. Какво имаш в предвид "реално изображение" Ако проблема е че не се четат буквите, то опитай с резолюция 768х576"
Ha обекта има камери и имам предвид че системата не изобразява движението по камерите, на споменатото PC, работи clone mode , но и това не помага , казаха ми че по-новите драйвери правили подобни въртели Smile , както и да е проблема на обекта го " реших" като сложих с приоритет ТВ - то пред монитора и така към него изображението се опреснява , а на монитора е заспало, което устройва ситуацията.
Благодаря на всички за дадените съвети.[/url][/quote]
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Ремонти на компютърна и офис техника-Computer and office equipment Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети