Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Избор на DVD плейър

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
ARTU
Активен потребител
Активен потребител

Местожителство: Стара Загора

МнениеПуснато на: Пон Авг 21, 2006 13:01    Заглавие: Избор на DVD плейър Отговорете с цитат

Към края на месеца ми предстои да закупя DVD плейър, но за съжаление чувам противоречиви мнения. Бихте ли ме посъветвали какъв плейър (ако може марка и модел) би бил подходящ за изискванията ми.

А те са най-общо следните:
1. Добър и семпъл дизайн - не ми харесват разните му мигащи, сжетещи с ярко сини светодиоди или мигащи техники. Имах един NEO PDX77 в службата и е отвратителен - свети като в дискотека.
2. Плейване на DVD-R/+R дискове. Това се налага поради факта, че се занимавам любителски с дигитална видеообработка и повечето ми филмчета съм ги качвал от компютъра на такива носители. Въпросното NEO, споменато по-горе) започва добре да ги чете, но прехвърли ли половината диск, спира и запецва.
3. Плейване на DivX със субтитри на български. Ясно защо.

Бях в Техномаркет и си харесах едно SONY DVP-NS37/S, но консултанта ме насочи към PANASONIC DVD-S49E-K DIVX и PANASONIC DVD-S295E-K DIVX, като на въпросите ми "защо" и "каква е разликата" отговори уклончиво.

Надявам се на аргументирани мнения и предложения Cool

PS Имам и вариант - комбинация от VCR и DVD с Nicam/A2 tuner - LG VC-8606V, но дали да вярвам на рекламите? Rolling Eyes
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Nikolai_1
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Разград

МнениеПуснато на: Вто Авг 22, 2006 10:19    Заглавие: Re: Избор на DVD плейър Отговорете с цитат

ARTU написа:
Към края на месеца ми предстои да закупя DVD плейър, но за съжаление чувам противоречиви мнения. Бихте ли ме посъветвали какъв плейър (ако може марка и модел) би бил подходящ за изискванията ми.

А те са най-общо следните:
1. Добър и семпъл дизайн - не ми харесват разните му мигащи, сжетещи с ярко сини светодиоди или мигащи техники. Имах един NEO PDX77 в службата и е отвратителен - свети като в дискотека.
2. Плейване на DVD-R/+R дискове. Това се налага поради факта, че се занимавам любителски с дигитална видеообработка и повечето ми филмчета съм ги качвал от компютъра на такива носители. Въпросното NEO, споменато по-горе) започва добре да ги чете, но прехвърли ли половината диск, спира и запецва.
3. Плейване на DivX със субтитри на български. Ясно защо.

Бях в Техномаркет и си харесах едно SONY DVP-NS37/S, но консултанта ме насочи към PANASONIC DVD-S49E-K DIVX и PANASONIC DVD-S295E-K DIVX, като на въпросите ми "защо" и "каква е разликата" отговори уклончиво.

Надявам се на аргументирани мнения и предложения Cool

PS Имам и вариант - комбинация от VCR и DVD с Nicam/A2 tuner - LG VC-8606V, но дали да вярвам на рекламите? Rolling Eyes

Аз имам CROWN който отговаря на твоите изисквания.Огледай и SONY Те също са семпли и добри.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
V_A_S_K_O_1
Активен потребител
Активен потребител

Местожителство: Ботевград

МнениеПуснато на: Вто Авг 22, 2006 20:56    Заглавие: Отговорете с цитат

Препоръчвам ти да си вземеш марково DVD от типа sony, panasonic, philips или lg.Вярно цената е по-висока но поне е качестжено и няма да видиш сервиз при правилна употреба.
ARTU
Активен потребител
Активен потребител

Местожителство: Стара Загора

МнениеПуснато на: Сря Авг 23, 2006 8:33    Заглавие: Отговорете с цитат

Значи изборът е между:

- LG-9700

- SONY DVP-NS37/S

- PANASONIC DVD-S49E-K DIVX и PANASONIC DVD-S295E-K DIVX

- LG VC-8606V (комбо - DVD + VCR)

Кой? Rolling Eyes
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети