| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
THX Активен потребител

Регистриран на: 10 Окт 2005 Мнения: 78 Местожителство: Варна, Вл-вово, 50
|
Пуснато на: Вто Авг 22, 2006 0:38 Заглавие: Бъг На Windows XP |
|
|
Незнам дали тази тема е за тука, но все пак ще я отворя. За какво става въпрос? Ами тия дни закачах други хардове на щайгата ми и са разместига имената на дяловете ми (C: D: E: F . Някой ще ми обясни ли как да си ги върна защото Torrent клиента ми сега нищо не иска да сийдва и единствената ми алтернатива е да си преинсталвам ХР-то. С този проблем се сблъсквам за втори път. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Вто Авг 22, 2006 14:21 Заглавие: |
|
|
| right click on MyComputer-->manage-->disk management |
|
|
 |
THX Активен потребител

Регистриран на: 10 Окт 2005 Мнения: 78 Местожителство: Варна, Вл-вово, 50
|
Пуснато на: Вто Авг 22, 2006 19:59 Заглавие: |
|
|
| Anonymous написа: | | right click on MyComputer-->manage-->disk management | Този варянт съм го пробвал ама не ми върши работа. WinXP ми е ОС-а. Харда ми който си беше Е: стана G: и не ми позволява да го дам на Е:. Харда ми е на един дял а проблема са появи когато на негово място сложих един друг на два дяла. Според мен това трябва да се намести от регистрито, но не знам къде точно да ровя ключа за устройствата. |
|
|
 |
bobykafe Опитен потребител

Регистриран на: 02 Ное 2004 Мнения: 1325 Местожителство: Стара Загора
|
Пуснато на: Вто Авг 22, 2006 22:54 Заглавие: |
|
|
| Anonymous написа: | | right click on MyComputer-->manage-->disk management |
Това е варианта, а не ти дава да го смениш, понеже вече имаш друго устройство с тази буква.
Трябва първо да я "освободиш", като преместиш у-вото на друга буква  _________________ Няма нищо по- унизително от това, да виждате идиоти, които успяват в начинания, в които сте се провалили
----------------
В този форум вече съм само на гости... |
|
|
 |
|