| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
bobikan Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Авг 22, 2006 11:05 Заглавие: NN5198K от къде да си къпя читава |
|
|
| Колеги За втори път ми се налага да задавам тозози въпрос ,но какво да се прави/първият път го зададох за TEA1039 -имаше добър резултат/ |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
коце Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Авг 22, 2006 11:19 Заглавие: |
|
|
При Емилия Кацарска _________________ Костадин |
|
|
 |
G_ANEV Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Авг 22, 2006 14:25 Заглавие: схема |
|
|
| При Владо ! |
|
|
 |

|
Пуснато на: Вто Авг 22, 2006 15:39 Заглавие: |
|
|
| Колеги при мен нещата стоят така:Донесоха ми за ремонт телевизор Aiwa TV-21MT11K с шаси 12.6 пр-р SDA555XFL-a14 и видео NN5198K.Дефектът му беше ,че липсва синият цвят.До момента съм копувал схеми от три магазина ,включително цитираните.При поставянето на цокъл ,две от схемите ГХО работи на по висока честота и няма синхронизация , а на третата не работи стабилно авт. баланс на бялото.С неговата схема всичко друго е наред без син цвят.Захранващите напрежения са наред.Някой имал ли е подобни проблеми? |
|
|
 |
fishev Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Авг 22, 2006 16:48 Заглавие: |
|
|
| bobikan написа: | | Колеги при мен нещата стоят така:Донесоха ми за ремонт телевизор Aiwa TV-21MT11K с шаси 12.6 пр-р SDA555XFL-a14 и видео NN5198K.Дефектът му беше ,че липсва синият цвят.До момента съм копувал схеми от три магазина ,включително цитираните.При поставянето на цокъл ,две от схемите ГХО работи на по висока честота и няма синхронизация , а на третата не работи стабилно авт. баланс на бялото.С неговата схема всичко друго е наред без син цвят.Захранващите напрежения са наред.Някой имал ли е подобни проблеми? | След като се смени този интеграл с влиза в сервиз и има една опция VIDEO OLD слага се на NEW и се излиза от сервиз тогава апарата за момент примигне и започва да работи нормално Тази процедура направилия До момента съм взимал тези чипове само от Роял било за гаранционно било за извънгаранционно няма спомени да не са работили също така не съм чул да има проблеми с тях Успех |
|
|
 |

|
Пуснато на: Вто Авг 22, 2006 17:26 Заглавие: |
|
|
| Благодаря колега само не разбрах дали е нужно и как се запомня тази информация |
|
|
 |
fishev Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Авг 22, 2006 17:37 Заглавие: |
|
|
| bobikan написа: | | Благодаря колега само не разбрах дали е нужно и как се запомня тази информация | Няма нужда от запаметяване Напиши дали заработиха чиповете |
|
|
 |

|
Пуснато на: Вто Авг 22, 2006 17:44 Заглавие: |
|
|
| Тръгнаха не съм знаел тази подробност.Благодаря още един път |
|