| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
soundMAN Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Авг 22, 2006 15:49 Заглавие: Видеорекордер SEG (Daewoo) заключен... |
|
|
| Здравейте! Модела на видеото е SEG DV-K444 (DV-K884) и изписва на дисллея си само "KEY",като не реагира нито на лицевите си бутони,нито на дистанционно управление.Не разполагам с потребителско ръководство, така,че приемам идеи за отключването му.Предварително Ви благодаря ! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
bai_tishan Опитен потребител

Регистриран на: 12 Фев 2005 Мнения: 5792 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Вто Авг 22, 2006 18:36 Заглавие: |
|
|
Сваляш еепрома и слагаш един цокъл.Почваш да триеш по 1,2 реда от паметта долато намериш къде стои инфото за заключването.По принцип там стоят настройките на тунера и таймери и заключването.Така че няма какво да скапеш.Но първо направи един БЕКЪП за всеки случей _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |
soundMAN Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Авг 22, 2006 21:26 Заглавие: "KEY" пред българин не минава....:))))))) |
|
|
| Проблема е решен.Видеото бе на мой познат,който като ми го донесе купено от оказион и реши да ми демонстрира проблема му незнайно как натисна някаква комбинация от бутони по дистанционното и заключи машинката.Аз я изключих за около час от мрежата и при повторното пускане се бе отблокирала.А самият проблем се оказа копчето за "СТОП" на лицевия панел на самото устройство,който бе се залепил. |
|
|
 |
|