|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
karadev Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Авг 16, 2006 16:48 Заглавие: Купувам двустранно фолиран текстолит |
|
|
здр на всички от БГ, купувам двустранно фолиран текстолит 1мм или 1,2мм или каквто намерите, и еностранен също по 10 листа от всеки с размер не по малък от 25х30 см може и малко по голям няма значение.
плащам веднага, и транспорта, може и по бира с кюфтета.
който и да е от който и град да е може да ми го прати с куриер.
Мерси предварително - гр.Варна 0887 / 28 49 01
Калоян Радев |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
ganevec Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Авг 19, 2006 23:51 Заглавие: |
|
|
| а някаква цена да кажеш може ли |
|
|
 |
karadev Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Авг 24, 2006 18:39 Заглавие: цената е не повече от 3.50 за този размер за двустранен |
|
|
здр цената е не повече от 3.50 за този размер за двустранно фолиран и 3 лева за едностранно ако има промяна в размера стотинките не са от значение, само материал да има.
за ganevec >> видях в другите ти мнения че търсиш програма за правене на печатни платки, аз мога да се заема само ми намери текстолит на моя сайт иам няколко проекта на които платките са готови но не сам ги пуснал на сайта защото се каня да изляза на глобален адрес, и чакам рег за домейн и др такива.
с проектирането ще се заема аз и с пътечките също, ти и вси4ки които искат да им направя платки само си намерете материал , щото в тази държава никои не иска да работи нормално.
както и да е ако има хора които се занимават с проектиране на електронни схеми и искат платки да се обаждат, това беше малко рекалама ама ако админа не ми се разсарди много нека да не трие това съобщение, абе както реши.
Калоян Радев |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Авг 24, 2006 19:50 Заглавие: |
|
|
karadev, в този форум повече от участниците са големи хора които знаят как се проектират и произвеждат платки, както и как се работи и кое е нормалното.
Това което предлагаш е далеч от истината и това вече беше обсъждано и в други форуми. |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|