|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
daddyd Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Окт 10, 2004 11:38 Заглавие: Пасивни филтри |
|
|
| Здравейте пичове.Гледам какво ви интересува и тъй като се занимавам с изработката на професионални озвучителни тела за всякакви цели, подчертавам professional,а не Hi-Fi разполагам с достатъчно информация за филтри,кутии,типове говорители (само не китайски и български) може и да помогна на някои от вас.Поне можете да разчитате на 10 годишен опит.От любопитство изтеглих тая програма за която си говорите ,но така и не можах да я инстална.Все иска диск2.Иначе аз работя с друга ,но от съображение за сигурност в момента не мога да и кажа името в момента,нали се сещате..........................Дерзайте!!!!!!!!!! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
. Гост
|
Пуснато на: Нед Окт 10, 2004 14:20 Заглавие: |
|
|
| коя програма по-точно не можеш да инсталираш. |
|
|
 |
daddyd Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Окт 10, 2004 17:59 Заглавие: |
|
|
| Programata e JBL Speakershop |
|
|
 |
Petun Гост
|
Пуснато на: Пет Окт 15, 2004 1:17 Заглавие: е кво толкова сложно? |
|
|
няма нищо трудно в инсталацията, тъй като си я свалил в 2 папки (CD1, CD2) като поиска диск 2, предлага неква пътека там, само смени последната цифра вместо 1, поправи го на 2.
нещо такова беше: ?:\JBLSPE~1\DISK1\ - последното 1 направи на 2 и... готово:)
А програмката си я бива, ама аз не съм в час с тия работи хич, иначе мерак имам;)
Например не ми е ясно има ли някаква методика, формули или не знам какво, хубаво ще е литература да намеря за това напр. как се изчисляват, навиват и изобщо изработват тия бубинки, като на всички стойностите са дадени в mH, а на мен това ми е пълна мъгла...
Е, ако някой може да помогне по някакъв начин да ме светне къде мога да намеря нещо по въпроса за четене, ще остане почерпката от мен:) За предпочитане разбира се в нета да е литературата
предварително благодаря:) |
|
|
 |
seb Гост
|
Пуснато на: Съб Окт 16, 2004 0:12 Заглавие: |
|
|
| JBL SpeakerShop е бледо копие на Bass Box Pro 6. Последната има повече опции и дава по точни резултати. Освен това има много по голяма база данни. |
|
|
 |
daddyd Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Окт 17, 2004 11:38 Заглавие: |
|
|
| SEB Аз работя с Eminence designers ,а тя е така наречената в сайтовете Bass Box Pro6.Но ми трябва X-over Pro лицензирано.А пък интересни неща има в samodelka.ru .Влезте там и разгледайте. |
|
|
 |
seb Гост
|
Пуснато на: Пон Окт 18, 2004 0:37 Заглавие: |
|
|
| Те може и да си приличат на външен вид,ама Eminence Designer и Bass Box Pro 6 са различни програми. |
|
|
 |
Step2 Гост
|
Пуснато на: Пон Окт 18, 2004 7:48 Заглавие: mH |
|
|
Petun , i az se interesuvah kak se smiatat namotki i se4enie s tezi mH koito gi davat v programite , ama mai niama koi da ni pomogne tuk...  |
|
|
 |
Dinev Активен потребител

|
|
|
 |
Petun Гост
|
Пуснато на: Вто Окт 19, 2004 8:44 Заглавие: lele |
|
|
Г-н Динев, не знам какво да кажа, освен едно огромно БЛАГОДАРЯ:)
Мноого, много полезен линк за лаици в бранша като мен;) |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|