| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Гост
|
Пуснато на: Вто Авг 08, 2006 12:37 Заглавие: Как да си направя усилвател? |
|
|
Ще си взема 1 говорител 50 вата и искам да го направя на субуфер, и да го вържа към компютъра, обаче ми трябва усилвател. Моля дайте някакви съвети как да си го направя какви платки трябва да си купя схеми . Мерси предварително! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Z*E*W*A Нов потребител

|
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Вто Авг 08, 2006 13:05 Заглавие: |
|
|
| да ама ако може да ми обясните че не съм запознат много много |
|
|
 |
slav4o.com Опитен потребител

Регистриран на: 04 Юли 2004 Мнения: 2970 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Вто Авг 08, 2006 13:33 Заглавие: |
|
|
| Anonymous написа: | | да ама ако може да ми обясните, че не съм запознат много много |
Aми схема има на http://selectronics.hit.bg съм качил. Ама без да са ти ясни нещата не можеш да я направиш. Мога да ти предложа да ти направя но ще ти излезе по-скъпо. Ако искаш сам да правиш ще обяснявам кое как.  |
|
|
 |
showMANiak Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Авг 08, 2006 13:54 Заглавие: |
|
|
Лично мнение-ако се интересуваш по принцип от жичкаджийство почети малко книжки,образовай се и тогава се опитвай да правиш каквоото и да било.Ако просто ти трябва усилвател по-добре плати на някой (както каза Слав) който може да ти го направи-хем по-лесно за теб,хем шанса за успех е с 99% по-голям от шанса да си го направиш сам  _________________ Може и да бъркам..... |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Вто Авг 08, 2006 14:58 Заглавие: |
|
|
мерси  |
|
|
 |
wesko dilow Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Авг 18, 2006 21:18 Заглавие: Как да си направя усилвател? |
|
|
| Драги младежо,моят първи усилвател беше от едно старо радио Симфония,в което включвах китарата си с един адаптер преди 30 и повече години.Сега най-лесно е да изгориш един работещ,чужд усилвател и то на капризен приятел и започваш да вървиж по пътя на почти всички в този форум.Някога един мой учител казваше: Първо трябва да се научиш да трошиш,а после да ремонтираш,и до днес.Една куха китара ме научи на много неща в живота,не само на музика,но и сълзи по пътя прашен. |
|
|
 |
prasse Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Авг 26, 2006 14:45 Заглавие: Re: Как да си направя усилвател? |
|
|
| Anonymous написа: | Ще си взема 1 говорител 50 вата и искам да го направя на субуфер, и да го вържа към компютъра, обаче ми трябва усилвател. Моля дайте някакви съвети как да си го направя какви платки трябва да си купя схеми . Мерси предварително! |
Що не си купиш направо субуфър, ами се занимаваш с глупости? Усилвател не се прави просто с "някакви съвети", "платки" или "схеми"... |
|
|
 |
|