Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Модул за ел. стъкла на кола?
Иди на страница Предишна  1, 2

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Обща електроника - General Electronics

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
a_hristov
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Вто Юли 04, 2006 17:10    Заглавие: Отговорете с цитат

tchav
В общи линии всичките познати, които разбират от електроника ме пратиха да чакам да го направят когато имали свободно време. Демек никога Wink
Явно ще трябва да изкълва доста информация и ще опитам сам да събера компонентите.

Ако разполагаш с мъничко време, полезно ще ми е да ми напишеш какво точно трябва да си купя за да събера два такива модула (по един за всяко ел. стъкло)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
*TCHAV*
Гост

МнениеПуснато на: Вто Юли 04, 2006 18:33    Заглавие: Отговорете с цитат

Не можах да се логна.

Събирането на частите е най-лесното. От това, което си писал разбирам че сам неможеш да се справиш. Трябва да се намери подходяща кутийка, да се начертае платката, да се ецва, да се налепи и да се оживи. Всичко това си е доста трудоемко и за една бройка никой не би се захванал, освен ако не е за собствена употреба. Затова всеки се дърпа, особено ако искаш да ти го направи на приятелски начала. Сега наистина нямам никакво време, даже съм решил на Интермаш да помогна нещо но не мога да смогна. Ако искаш остави си телефона на ЛС, след двайсетина дни ще ти се обадя да се разберем.
Върнете се в началото
Данаилов
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Варна

МнениеПуснато на: Съб Авг 26, 2006 22:18    Заглавие: Отговорете с цитат

tchev би ли пуснал отново твоята схема.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
tchav
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Нед Авг 27, 2006 9:04    Заглавие: Отговорете с цитат

Схемата е изтрита, защото претърпя доста изменения по желание на търсещия и от тогава не се е обаждал, значи всичко работи добре. Ако снимам това което ми е останало, няма да разбереш нищо. По-добре кажи точно какво ти трябва.
Върнете се в началото
X-it
Гост

МнениеПуснато на: Нед Авг 27, 2006 10:48    Заглавие: Отговорете с цитат

Сорка че не съм логнат но не съм и регнат.. :/ попаднах случайно тук и се зачетох.. Smile ако някой може да ми каже спецификацийте на моторчето за ел стъкла ще съм благодарен защото реших от "СТОК" (стандартно) стъкла да си направя ел.. но никаде не намерих нищо за моторчето.. схемата мисля че мога да си направя защото съм запознат с електротехниката от близко.. така че ако може да ми кажете какво да е моторчето... колата е Opel Kadet , не че има нещо общо де.. ако някой има идей моля драснете 1 мейлче : [email protected]
Върнете се в началото
tchav
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Нед Авг 27, 2006 13:34    Заглавие: Отговорете с цитат

Че то сега можеш да си купиш моторчета от всякъде, разходи се по турско-китайските магазинчета. А 80-та година като си правих ел. стъклата на москвича трябваше да ползвам от чистачки.
Върнете се в началото
Данаилов
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Варна

МнениеПуснато на: Пон Авг 28, 2006 13:47    Заглавие: Отговорете с цитат

tchav написа:
Схемата е изтрита, защото претърпя доста изменения по желание на търсещия и от тогава не се е обаждал, значи всичко работи добре. Ако снимам това което ми е останало, няма да разбереш нищо. По-добре кажи точно какво ти трябва.

Имам ел.стъкла на колата и искам при заключване на алармата да се вдигат сами - както система комфорт.
Върнете се в началото
*tchav*
Гост

МнениеПуснато на: Пон Авг 28, 2006 16:35    Заглавие: Отговорете с цитат

Тези модули ги продават готови и не са скъпи.
Върнете се в началото
batko32
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Вто Авг 29, 2006 23:09    Заглавие: Отговорете с цитат

Данаилов написа:
tchav написа:

Имам ел.стъкла на колата и искам при заключване на алармата да се вдигат сами - както система комфорт.

A колата ти е ????? Марка ?Модел? И сигурен ли си , че наистина нямаш комфорт-система> демек като задържиш на заключване да се вдигат стъклата? Някои колеги просто не са пробвали затова питам Wink
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Обща електроника - General Electronics Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2
Страница 2 от 2

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети