| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Hristiqn Активен потребител

|
Пуснато на: Пон Авг 28, 2006 14:47 Заглавие: Помоооощ!!! |
|
|
| Трябва ми чип KIA324F или направо цялата платка SIC1542T тва е захранваща платка на LCD монитор SAMTRON 51S другото име на SAMSUNG!!!Който има или чипа или платката да ми пише на Skype-Hristian_Hristov1990 или на ICQ-320-676-556 !!! ПЛССС !!! ПЛАЩАМ !!! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
RC Опитен потребител

|
|
|
 |

|
Пуснато на: Пон Авг 28, 2006 15:05 Заглавие: |
|
|
Добре значи тва са заместиците а някъде в БГ може ли да се намери цялата платка?А знаеш в кои долу горе неща и съответните марки се намират тези чипове да се разровя из платките които имам?  |
|
|
 |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Авг 28, 2006 15:51 Заглавие: |
|
|
| Откъде си бре юнак ,дай си местоживеенето да ти кажем ,що се отнася до чипа и неговите аналози всеки уважаващ се магазин за радиочасти ще ти го предложат. |
|
|
 |
valentin subashov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Авг 28, 2006 15:54 Заглавие: |
|
|
| ELP написа: | | Откъде си бре юнак ,дай си местоживеенето да ти кажем ,що се отнася до чипа и неговите аналози всеки уважаващ се магазин за радиочасти ще ти го предложат. |
И то на цена не повече от 50 стотинки. |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Авг 28, 2006 17:49 Заглавие: |
|
|
| ELP написа: | | Откъде си бре юнак ,дай си местоживеенето да ти кажем ,що се отнася до чипа и неговите аналози всеки уважаващ се магазин за радиочасти ще ти го предложат. |
Вчера на ЛС ми каза че е в Италия така че трудно ще можем да го насочим в кой магазин да отиде.
А иначе без значение в България или в чужбина -във всеки магазин за електронни компоненти го има въпросния чип. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |

|
Пуснато на: Вто Авг 29, 2006 2:02 Заглавие: |
|
|
| valentin subashov написа: | | ELP написа: | | Откъде си бре юнак ,дай си местоживеенето да ти кажем ,що се отнася до чипа и неговите аналози всеки уважаващ се магазин за радиочасти ще ти го предложат. |
И то на цена не повече от 50 стотинки. | Прав си намерих обаче LM324D i LM324N и единия струва 1 Евро.Обаче ме притесняват буквите накрая дали с не6то се различават от оригинала ама тва не са кой знае кви пари и ще взема и двата чипа и ще опитам ама има и друго което ме притеснява-мноого е малка и незнам как ще я запоя! Я дайте няква идея да не я нагрея много? |
|
|
 |
|