|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Гост
|
Пуснато на: Пон Авг 28, 2006 21:02 Заглавие: Проблем с камера Samsung VP-D101i |
|
|
Здравейте, бих искал да попитам къде може да се ремонтира извънгаранционно камера Samsung VP-D101i. Камерата изглежда отваряна, затова не искат да я ремонтират в сервиза зад хотел "Хемус" (нито в Младост на Цариградско Шосе, нито в К&К в Дружба).
Камерата отказва да прибере касетката си, според мен има проблем с двигателя, който извършва тази дейност, защото иначе зъбните колела изглеждат наред.
Предварително благодаря. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Авг 28, 2006 21:10 Заглавие: |
|
|
Сега ще видиш какво ще стане след това което си написал :
| Цитат: | | Камерата изглежда отваряна |
и след това: | Цитат: | | иначе зъбните колела изглеждат наред |
Та отваряна ли е или - не?
И защо не си ползваш регистрацията? |
|
|
 |
helios Опитен потребител

Регистриран на: 23 Апр 2005 Мнения: 2944 Местожителство: Pirdop/Zlatica
|
Пуснато на: Пон Авг 28, 2006 21:21 Заглавие: |
|
|
| Ами сега!Освен да влезе убития(ако почука разбира се)! |
|
|
 |
philip_stoev Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Авг 29, 2006 14:02 Заглавие: |
|
|
Този пост е мой, бях забравил да се логна.
На камерата и липсва едно от винтчетата на капака, това е причината в сервиза зад хотел Хемус да откажат да я ремонтират. Казаха, че си имали преди проблеми с такива отваряни камери, така че явно ми е необходим сервиз където да са склонни на малко по-голям риск.
Доколкото ми е известно, собственикът (който е приятел на приятел...) е натискал касетата навътре, точно върху надписа "Не натискай навътре!". Според мен зъбните колела изглеждат наред, защото намерих схемата и разглобих малко тази част от механизма и не можах да видя нищо видимо счупено или разместено. Същевременно двигателят който прибира касетата е много навътре и не мога да разбера дали работи -- на него има червеячен механизъм, който пречи да се завърти ръчно цялата поредица от зъбни колела.
Не разбирам много от тези неща, затова ми е необходим сервиз където срещу заплащане са склонни да ремонтират извънгаранционно такава техника независимо от предишните и отваряния.
Благодаря предварително. |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|